پاورپوینت محمدجواد صافی گلپایگانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت محمدجواد صافی گلپایگانی دارای ۲۶ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت محمدجواد صافی گلپایگانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت محمدجواد صافی گلپایگانی :

محتویات

۱ ولادت
۲ تحصیلات
۳ استادان
۴ تدریس
۵ مهاجرت به تهران
۶ بازگشت به گلپایگان
۷ ویژگیهای شخصی
۸ قدرت ادبی
۹ تألیفات
۱۰ فرزندان
۱۱ درگذشت
۱۲ پانویس
۱۳ وابسته‌ها

ولادت

در روز ۲۷ شعبان المعظم ۱۲۸۷[۱]یا ۱۲۸۸ق[۲]، در بیت علم و تقوا و فضیلت در گلپایگان دیده به جهان گشود و در عصر ۲۷ رجب سال ۱۳۷۸ق، مصادف با شب شهادت حضرت امام موسى کاظم‌ علیه‌السلام، از دنیا رفت.

پدر وی مرحوم آخوند ملا عباس از بزرگان و شخصیتهای مورد احترام مردم – که علاوه بر دانش پژوهی، به تجارت می‌پرداخت – مادرش زهرا خانم فرزند ملا محمدباقر ادیب گلپایگانی و دایی اش ملا محمدرضا قطب – عالم به علوم غریبه – بودند.

تحصیلات

او از آغاز نوجوانی به تحصیل علوم دینی روی آورد. ایشان مقدمات و سطوح را نزد پدرش و دیگر دانشوران گلپایگان – که در آن زمان مجمع علما و دانشمندان بود – فرا گرفت و سپس در سال ۱۳۰۵ق[۳]به اصفهان مهاجرت کرد و تا سال ۱۳۱۶ق نزد استادان بزرگ وقت علوم متداول را فرا گرفت. وی پس از نگارش رساله‌هایی در مسائل فقهی، در سال ۱۳۱۰ – ۱۳۱۱ق به اخذ اجازات متعدد اجتهادی نایل آمد و مورد توجه استادان خود قرار گرفت.

استادان

وی در حوزه علمیه اصفهان – که در آن زمان از پر رونق ترین و با اهمیت ترین حوزه‌های علمی شیعه به شمار می‌رفت – در محضر استادان ذیل همراه با بزرگانی همانند: آیت‌الله بروجردی، آیت‌الله سید ابوالحسن اصفهانی، علامه حاج آقا رحیم ارباب و آیت‌الله آقا سیدحسن چهارسوقی شرکت کرد.

آیت‌الله علامه سید محمدباقردرچه‌ای (م ۱۳۴۲ ه ق)، صاحب حاشیه بر مکاسب و رسائل
حکیم میرزا جهانگیرخان قشقایی (م ۱۳۲۶ ق)
آیت‌الله حاج آقا نورالله اصفهانی (۱۲۷۸ – ۱۳۴۶ق) صاحب کتاب مقیم و مسافر و دیوان اشعار
آیت‌الله علامه آقا نجفی اصفهانی (۱۲۶۲ – ۱۳۳۲ق) صاحب تأویل الآیات الباهره و بحر المعارف
علامه شیخ محمد علی ثقهالاسلام (۱۲۷۱ – ۱۳۱۸ق) صاحب کتاب لسان الصدق و معاصی کبیره
میرزا محمد علی تویسرکانی اصهانی (م بعد ۱۳۱۱ق)
علامه میرزا محمد علی درب امامی
آیت‌الله آقا میرزا محمدتقی مدرس (۱۲۷۳ – ۱۳۳۳ق) صاحب الرسائل التقویه
آقا میرزا هاشم چهارسوقی اصفهانی (۱۲۳۵ – ۱۳۱۸ق) صاحب مبانی الاصول و اصول آل الرسول
آیت‌الله سید محمدباقرموسوی خوانساری (۱۲۲۶ – ۱۳۱۳ق) صاحب روضات الجنات
علامه آخوند ملا محمد کاشانی (۱۲۴۹ – ۱۳۳۳ق)
علامه آخوند ملا محمدباقرفشارکی (م ۱۳۱۴ ق) صاحب عنون الکلام

تدریس

آن جناب تا زمانی که دراصفهان – در مدرسه نیم آورد – توقف داشت، فقه و اصول درس می‌داد. مجلس درس او زبانزد فضلا و طلاب بود، و بسیاری از افراد خوش استعداد در آن شرکت می‌جستند که آیت‌الله آقا سید جمال‌الدین گلپایگانی از جمله آنان بود. وی در سال ۱۳۱۶ ق به گلپایگان بازگشت و به تدریس، تألیف، امامت جماعت و راهنمایی مردمان مشغول شد.

مهاجرت به تهران

در حدود سال ۱۳۲۵ق آیت‌الله صافی رهسپار تهران شد و مورد استقبال شایسته حضرات آیات: شیخ فضل‌الله نوری، سید محمد امام جمعه و حاج میرزا ابوالقاسم صاحب حاشیه بر مکاسب قرار گرفت. وی به دلیل داشتن روحیه اسلام خواهی و دین طلبی در آن ایام که مصادف با غوغای مشروطیت بود، با آیت‌الله شهید حاج شیخ فضل‌الله نوری همصدا شد و در تمام مراحل با شیخ فضل‌الله همراهی کرد، و حتی در روزهای سخت و دهشتنک محاصره خانه شیخ به وسیله مجاهدان و فاتحان، دست از یاری و همراهی شیخ برنداشت و تا واپسین روزهای زندگی شیخ شهید در کنار او بود[۴]آن عالم مجاهد پس از شهادت شیخ و تغییر اوضاع به نفع دشمنان دین، دیگر تاب دیدن آن وضعیت و تسلط یپرم خان ارمنی، سردار اسعد بختیاری و محمد ولی خان تنکابنی را بر اوضاع نیاورد، و از طریق قم و اصفهان به گلپایگان بازگشت.

بازگشت به گلپایگان

در سال ۱۳۲۷ق به زادگاه خویش بازگشت، و تا پایان زندگی در آنجا ماندگار شد. وی از همه مناصبی که در حوزه‌های علمیه در انتظارش بود صرف نظر کرد، اوقاتش را صرح ترویج د

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.