مقایسه ویژگی های فیزیکی شیمیایی شیر شتر با شیر گاو و شیر بوفالو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

این مقاله، ترجمه شده یک مقاله مرجع و معتبر انگلیسی می باشد که به صورت بسیار عالی توسط متخصصین این رشته ترجمه شده است و به صورت فایل ورد (microsoft word) ارائه می گردد

متن داخلی مقاله بسیار عالی، پر محتوا و قابل درک می باشد و شما از استفاده ی آن بسیار لذت خواهید برد. ما عالی بودن این مقاله را تضمین می کنیم

فایل ورد این مقاله بسیار خوب تایپ شده و قابل کپی و ویرایش می باشد و تنظیمات آن نیز به صورت عالی انجام شده است؛ به همراه فایل ورد این مقاله یک فایل پاور پوینت نیز به شما ارئه خواهد شد که دارای یک قالب بسیار زیبا و تنظیمات نمایشی متعدد می باشد

توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی مقایسه ویژگی های فیزیکی شیمیایی شیر شتر با شیر گاو و شیر بوفالو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد

تعداد صفحات این فایل: ۱۶ صفحه


بخشی از ترجمه :

چکیده

در اینجا خصوصیات فیزیکی شیمیایی شیر شتر با شیر گاو و بوفالو مقایسه شده است. قدرت اسیدی (اسیدیته) متوسط شیر شتر ۰۱۴۴ درصد اسید لاکتیک بود. به همین نحو، در شیر گاو و بوفالو، به ترتیب ۰۱۳۶ و ۰۱۳۳ درصد اسید لاکتیک بود. گرانی ویژه یا وزن مخصوص متوسط شیر شتر ۱۰۲۹، شیر گاو ۱۰۲۹ و شیر بوفالو ۱۰۳۳ بود. وزن مخصوص یا گرانی ویژه شیر شتر به طور قابل توجهی پائین تر از شیر بوفالو بود. ویسکوزیته شیر شتر به طور قابل توجهی بالاتر از شیر گاو و پائین تر از شیر بوفالو بود. کشش سطحی متوسط متوسط شیر شتار ۵۸۳۹ dyne/cm بود. به همین نحو، در شیر گاو و بوفالو، وزن مخصوص متوسط به ترتیب ۵۱۷۷ dyne/cm و ۵۰۷۸, dyne/cm بود. ضریب شکست متوسط شیر شتر، گاو و بوفالو به ترتیب ۱۳۴۲۳، ۱۳۴۵۹ و ۱۳۴۶۴ بود. نقطه انجماد شیر شتر، -۰۵۱۸°C بود که بالاتر از شیر گاو و بوفالو بود. هدایت الکتریکی شیر شتر، به طور قابل توجهی بالاتر از شیر گاو و بوفالو بود.

 

نتیجه گیری

مطالعه حاضر به این نتیجه رسید که شیر شتر دارای قدرت اسیدی، ویسکوزیته، کشش سطحی، نقطه انجماد، و هدایت الکتریکی بسیار بالایی است، در صورتی که وزن مخصوص و ضریب شکست شیر شتر، بسیار پائین تر از شیر بوفالو است. وزن مخصوص شیر شتر و گاو از لحاظ آماری معنادار نبود، اما ویسکوزیته شیر شتر، به طور قابل توجهی بالاتر از شیر گاو بود. این پارامترها نقش مفیدی در فرمولاسیون فرآورده های شیرشتر و همچنین طراحی تجهیزات مختلف پردازش و فرآوری ایفا می نمایند.

عنوان انگلیسی:COMPARISON OF PHYSICO-CHEMICAL PROPERTIES OF CAMEL MILK WITH COW MILK AND BUFFALO MILK~~en~~

Abstract

The comparison was made between various physico-chemical properties of camel milk with cow and buffalo milk. The mean acidity in camel milk was 0.144% lactic acid. Similarly, in cow milk and buffalo milk, it was 0.136% and 0.133% lactic acid, respectively. The mean specific gravity of camel milk was 1.029. Similarly, in cow and buffalo milk, the mean specific gravity was 1.029 and 1.033, respectively. The specific gravity of camel milk was significantly lower than that of the buffalo milk. The viscosity of camel milk was significantly higher than that of the cow milk but lower than buffalo milk. The mean surface tension of camel milk was 58.39 dyne/cm. Similarly, in cow and buffalo milk, the mean specific gravity was 51.77 dyne/cm and 50.78, dyne/cm, respectively. The mean refractive index of camel, cow and buffalo milk was value 1.3423, 1.3459 and 1.3464, respectively. The freezing point of camel milk was -0.518°C which was higher than the cow and buffalo milk. The electrical conductivity of camel milk was significantly higher than the cow as well as buffalo milk.

 

Conclusion

The present study concluded that the camel milk has significantly high acidity, viscosity, surface tension, freezing point, electrical conductivity whereas, the specific gravity and refractive index of camel milk was significantly lower than that of the buffalo milk. The specific gravity of camel milk and that of the cow milk was statistically non-significant but viscosity of camel milk was significantly higher than that of the cow. These parameters would be useful in formulation of various milk products from camel milk as well as in designing of various processed equipment.

$$en!!

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.