پاورپوینت دیابت در مازندران
توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد
پاورپوینت دیابت در مازندران دارای ۲۸ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است
شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.
لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت دیابت در مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از مطالب داخلی اسلاید ها
پاورپوینت دیابت در مازندران
اسلاید ۴: صبحانه سالم چه اهمیتی دارد؟خوردن یک وعده صبحانه سالم به کنترل اشتها در طول روز کمک می کند و همچنین یک صبحانه خوب باعث می شود غلظت قند خون، هم در بالغین و هم در بچه ها تنظیم شود.صرف نظر کردن از صبحانه با ایجاد اضافه وزن ارتباط دارد.خوردن صبحانه سالم، خطر ایجاد دیابت نوع دو را کاهش می دهد.Mekary, R. A., Giovannucci, E., Willett, W. C., van Dam, R. M., & Hu, F. B. (2012). Eating patterns and type 2 diabetes risk in men: breakfast omission, eating frequency, and snacking. American Journal of Clinical Nutrition, 95(5), 1182–۱۱۸۹. doi:10.3945/ajcn.111.0282p>
اسلاید ۵: درباره صبحانه سه سؤال مطرح است:چه صبحانه ای به پیشگیری از بروز دیابت کمک خواهد کرد؟چگونه باید دسترسی به یک صبحانه سالم را تضمین نمود و این امر را تسهیل کرد؟چه صبحانه ای به کنترل مؤثر دیابت کمک خواهد کرد؟یک صبحانه سالم مؤلفه های گوناگونی داشته، بازار تولید محلی صبحانه سالم به عوامل متعددی بستگی دارد و چه بسا به دلیل کمی مشتری چندان ارزان نباشد چون از نوع تولید انبوه نبوده، و در صورت سود کم برای عرضه کننده صرفه اقتصادی ندارد از این رو در کل بهتر است خودتان در منزل یا محل کار خود به فکر آن باشید و برای آن برنامه داشته باشید. غذاهایی که نمره قند بالایی دارند، قند خون را سریع و به مقدار زیاد بالا میبرند.غذاهایی که نمره قند پایینی دارند، قند خون را آهسته و به مقدار کم بالا میبرند.زمانزمانحداکثر مطلوب مقدار قند خونحداکثر مطلوب مقدار قند خوننمره قند بالانمره قند پایینبرای اینکه مشخص کنیم چه صبحانهای برای جلوگیری از بروز دیابت یا عوارض آن مفیدتر است، ناگزیریم اندکی درباره اصول تغذیه صحیح بطور کلی و توجهات خاص درباره دیابت چه برای پیشگیری از آن در یک فرد در معرض خطر و چه کنترل دیابت و مفاهیمی مانند نمره قند غذاهای مختلف و توجه به این موضوع در تغذیه روزانه و از جمله صبحانه توضیح دهیم.بطور کلی پایبندی به اصل تنوع و ارزش غذایی رمز اساسی تغذیه سالم است یعنی حتی الامکان از گروههای مختلف غذایی در یک وعده (مثلاً صبحانه) و به میزان کافی، وجود داشته باشد.غیر از قاعده کلی فوق که درباره همه افراد بعنوان اصول تغذیه صحیح باید رعایت شود، کسانی که پیشدیابتی (در شرف ابتلاء به دیابت) یا دیابتی هستند، نکاتی را هم بطور خاص باید در نظر قرار دهند که غیر از پیشگیری و کنترل دیابت برای پیشگیری یا کنترل چاقی/ اضافه وزن، پیشگیری یا کنترل اختلال چربی خون هم مفید خواهد بود.هدف از ارائه یک برنامه تغذیهای درباره دیابت در چند جهت خلاصه میشود؛ در واقع تغذیه در افراد دیابتی و پیشدیابتی باید بر اساس برنامهای باشد که هم قند خون (مثلاً بر حسب HbA1c)، هم فشار خون و چربیهای خون در محدودهی کنترل شده باشد. همچنین در دیابتیها بطور خاص باید به تعادل بین غذای مصرفی از یک طرف و میزان فعالیت بدنی و داروی مصرفی چه بصورت قرص یا انسولین توجه داشت. نمره قند چیست؟ خیلی از غذاهایی که میخوریم، حتی اگر شیرین نباشد، داخلش قند دارد (مثلاً بصورت نشاسته یا…) و این قند جذب خون میشود و احساس سیری به شما دست میدهد مثلاً اگر شما نان یا شیر مصرف کنید، قند خونتان بالا میرود یا اگر پلو بخورید، قندتان بالا میرود، تقریباً همه غذاها، میوهها، تنقلات، هر نوع ماده غذایی حاوی قند است. با این نگاه، در افراد دیابتی و پیشدیابتی نوع و مقدار قند مصرفی یک غذا آنقدر مهم است که درباره هر چیزی که خورده میشود، دو نکته اهمیت دارد: نمره قند ماده غذایی و بار قندی غذای خورده شده.در مواقعی که با غذا خوردن، قند خون سریع و به میزان زیاد بالا میرود، بدن یک فرد دیابتی به دلیل مقاومت انسولین نمیتواند قند خون را پایین بیاورد و به همین دلیل قند در خون بالا باقی میماند و این بالا ماندن قند خون مشکل ایجاد میکند ولی اگر قند خون به مقدار کم، بتدریج و به آهستگی بالا برود، قطعاً بدن زورش به این بالا رفتن آهسته میرسد و قند خون بالا نخواهد رفت حالا درباره غذاهای مختلف نمره قند یا اندیس گلیسمی به شما نشان میدهد که یک ماده غذایی چقدر میتواند قند خون را سریع و به مقدار زیاد بالا ببرد.نمره قند مواد گوناگون نسبت به گلوکز سنجیده میشود که نمره قند آن ۱۰۰ فرض شده است، نمره قند بالای ۷۰، بالا در نظر گرفته میشود و نمره قند زیر ۵۵، پایین محسوب شده و بین این دو متوسط در نظر گرفته شده است:نمره قند پایین (زیر ۵۵) : لوبیا و خانواده آن، عدس، نخود، سویا، گردو، بادام درختی، بادام زمینی، تخم آفتابگردان، تخم کدو، کنجد، غلات کامل نظیر نان جو، اکثر سبزیجات، اکثر میوهها، فروکتوز و تاگاتوز (نوعی قند شیرین موجود در لبنیات و میوهها).نمره قند متوسط (بین ۵۵ تا ۷۰): نانهای فرآوری شده نظیر نان غنی شده با آهن، انواع نان مصرفی مردم ایران نظیر سنگگ، بربری، نان چاودار، سیبزمینی پخته شده در آب با پوست، آب انگور، کشمش، بستنی، شکر، موز، آلو.نمره قند بالا (بالای ۷۰): نان سفید (نان هایی که با گندم بدون سبوس تهیه میشوند)، کته اکثر برنجهای سفید (برنجهایی که سبوس آنها گرفته
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.