فرمولاسیون و تولید پودر کیک باقلوا کم کالری با جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتیتول و سوکرالوز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
فرمولاسیون و تولید پودر کیک باقلوا کم کالری با جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتیتول و سوکرالوز دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد فرمولاسیون و تولید پودر کیک باقلوا کم کالری با جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتیتول و سوکرالوز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فرمولاسیون و تولید پودر کیک باقلوا کم کالری با جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتیتول و سوکرالوز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن فرمولاسیون و تولید پودر کیک باقلوا کم کالری با جایگزینی ساکارز با مخلوط ایزومالت و مالتیتول و سوکرالوز :
سال انتشار : ۱۳۹۹
تعداد صفحات : ۱۳
کیک باقلوا از کیک های محبوب بین ایرانیان است که به دلیل میزان ساکارز و کالری بالایی که دارد مصرف آن برای افراد مبتلا به چاقی و دیابت محدودیت دارد. در این تحقیق امکان تولیدپودر کیک سنتی باقلوا توسط جایگزینی با مخلوط سوکرالوز مالتیتول و ایزومالت مورد بررسی قرار گرفت و تأثیر جایگزینی شکر در نسبتهای ۲۵، ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰ درصد توسط مخلوط کم کالری سوکرالوز مالتیتول و ایزومالت بردانسیته ظاهری، دانسیته جسمی، تخلخل، رطوبت، میزان کالری و خصوصیات حسی در یک طرح کاملا تصادفی مورد ارزیابی قرار گرفت. ارزیابی حسی نشان دهنده آن است که با افزایش میزان جایگزینی در سطوح ۵۰، ۷۵ و ۱۰۰% از میزان شیرینی به طور معنی داری کاسته شده است، اما بررسی ویژگی های بافتی و ارزیابی حسی شیرینی سنتی باقلوا نشان داد که جایگزینی شکر توسط مخلوط سوکرالوز مالتیتول و ایزومالت به میزان ۲۵ درصد انتخاب مناسبی جهت تولید کیک کم کالری باقلوا می باشد. میزان کالری کیک باقلوا با جایگزینی ۲۵% مخلوط سوکرالوز مالتیتول و ایزومالت تا جایگزینی ۱۰۰% به میزان ۲.۳-۹.۲% درصد نسبت به نمونه شاهد کاهش یافته است؛ لازم به ذکر است که بین تیمار ۲۵ سوکرالوز مالتیتول و ایزومالت و نمونه شاهد از نظر ویژگی های حسی و بافتی اختلاف آماری معنی داری وجود ندارد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.