اثر پرتوتابی با UV-C بر کنترل پوسیدگی و کیفیت پس از برداشت گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای رقم نیوتن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر پرتوتابی با UV-C بر کنترل پوسیدگی و کیفیت پس از برداشت گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای رقم نیوتن دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر پرتوتابی با UV-C بر کنترل پوسیدگی و کیفیت پس از برداشت گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای رقم نیوتن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پرتوتابی با UV-C بر کنترل پوسیدگی و کیفیت پس از برداشت گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای رقم نیوتن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر پرتوتابی با UV-C بر کنترل پوسیدگی و کیفیت پس از برداشت گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای رقم نیوتن :

تعداد صفحات : ۱۳

گوجه‌فرنگی از مهم‌ترین محصولات باغبانی است که بسیار فسادپذیر و مستعد آلودگی‌های میکروبی است. لذا، پژوهش حاضر به‌منظور کنترل پوسیدگی و حفظ کیفیت پس از برداشت گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای با استفاده از نور UV-C (شدت‌های صفر، ۳، ۶، ۹ و ۱۲ کیلوژول بر متر‌مربع) انجام شد. میوه‌ها در مرحله قرمز رسیده از گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای رقم نیوتن تهیه شده و پس از تیمار، در سردخانه با دمای ۱۰ درجه سلسیوس و رطوبت نسبی ۸۵-۹۰ درصد نگهداری شدند. شاخص‌های کیفی میزان پوسیدگی، سفتی میوه، محتوای ویتامین C، مواد جامد محلول، اسیدیته قابل تیتراسیون، شاخص رسیدگی، درصد کاهش وزن و رنگ میوه (*b*،a*، L، هیو و کروما) در روزهای هفتم، چهاردهم، بیست و یکم و بیست و هشتم، مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که طی مدت انبارداری، محتوای ویتامین C سفتی و رنگ میوه کاهش یافته و میزان پوسیدگی و درصد کاهش وزن میوه افزایش یافت. تیمار میوه‌ها با شدت‌های مختلف نور UV-C  اثر معنی‌داری بر شاخص‌های رنگ، شاخص رسیدگی، درصد کاهش وزن، سفتی و pH نداشت، اما به‌طور معنی‌داری باعث کاهش میزان پوسیدگی در شدت ۶ کیلوژول بر متر‌مربع، نسبت به شاهد، شد. بیشترین محتوای ویتامین C در روز بیست‌و‌یکم و در شدت نور ۱۲ کیلوژول بر متر‌مربع به‏‌دست آمد. شدت‌های زیاد نور UV-C  نیز باعث کاهش مواد جامد محلول و اسیدیته قابل تیتراسیون شد. با توجه به نتایج، می‌توان عنوان نمود که تیمار میو‌ه‌های گوجه‌فرنگی در مرحله قرمز رسیده با شدت‌های بهینه از نور  UV-C  می‌تواند باعث کاهش میزان پوسیدگی میوه‌ها و حفظ یا افزایش ظرفیت آنتی‌اکسیدان‌ها، از جمله ویتامین C شود. 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.