بررسی و آنالیز حادثه منجر به نقص عضو حین تعمیر بیل مکانیکی به روش ترکیبی تریپود بتا (Tripod Beta) و SCAT در یک پروژه سدسازی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و آنالیز حادثه منجر به نقص عضو حین تعمیر بیل مکانیکی به روش ترکیبی تریپود بتا (Tripod Beta) و SCAT در یک پروژه سدسازی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و آنالیز حادثه منجر به نقص عضو حین تعمیر بیل مکانیکی به روش ترکیبی تریپود بتا (Tripod Beta) و SCAT در یک پروژه سدسازی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و آنالیز حادثه منجر به نقص عضو حین تعمیر بیل مکانیکی به روش ترکیبی تریپود بتا (Tripod Beta) و SCAT در یک پروژه سدسازی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و آنالیز حادثه منجر به نقص عضو حین تعمیر بیل مکانیکی به روش ترکیبی تریپود بتا (Tripod Beta) و SCAT در یک پروژه سدسازی :

تعداد صفحات : ۱۴

سابقه و هدف: آنالیز دلایل حوادث به‌منظور پیشگیری از رخداد مجدد آن‌ها امری ضروری می‌باشد. در این ارتباط، مطالعه حاضر با هدف آنالیز دلایل حادثه بحرانی پروژه سدسازی با استفاده از روش تریپود بتا- اسکات انجام شد.
مواد و روش‌‌ها: در این مطالعه داده‌های حادثه بحرانی به روش ترکیبی تریپود بتا- اسکات تجزیه و تحلیل شدند. بدین‌صورت که دلایل واسط و ریشه‌ای به‌دست‌آمده از تریپود بتا به همراه اقدامات کنترلی پیشنهادی در جدول علت و معلولی اسکات جای‌گذاری گردیدند. سپس نتایج حاصل از پرسشنامه گردآوری شدند و علل وقوع حوادث از طریق آزمون کای دو بررسی گردید. رتبه‌بندی آن‌ها نیز از طریق آزمون Friedman صورت گرفت و براساس دلایل وقوع حادثه، اقدامات کنترلی و پیشنهادات ارائه گردید.
یافته‌ها: در پژوهش حاضر اشکالات نهان در شش گروه جای گرفتند و از مجموع موارد شناسایی‌شده، مدیریت تعمیر و نگهداری با ۲۵ درصد و آموزش با ۲۰ درصد بالاترین رتبه را کسب نمودند و دستورالعمل‌های اجرایی با ۵ درصد کمترین رتبه را به خود اختصاص دادند. تعداد ۱۳ مورد پیش‌شرایط نیز شناسایی شدند. مهم‌ترین علت سطحی، بلندکردن نامناسب دستگاه (میانگین رتبه ۶۹/۲)؛ مهم‌ترین علت ریشه‌ای، فرسایش و استهلاک بالای بیل مکانیکی (میانگین رتبه ۵۵/۴)؛ مهم‌ترین اقدام کنترلی، نظارت، بازرسی و کنترل عملیات (میانگین رتبه ۰۵/۵) بود. شایان ذکر است که بین دلایل سطحی و ریشه‌ای ارتباط معناداری وجود داشت (۰۰۱/0P=  و ضریب همبستگی ۶۰۸/۰).
نتیجه‌گیری: روش ترکیبی در بسیاری از موارد نیاز سازمان‌ها را برآورده می‌کند و در حال حاضر یکی از مهم‌ترین روش‌های ریشه‌یابی حوادث می‌باشد؛ از این رو انجام مطالعات مشابه از قبیل ترکیب روش اسکات با سایر روش‌ها در آنالیز دلایل حوادث سدسازی پیشنهاد می‌گردد.
 
واژگان کلیدی: اسکات؛ تریپود بتا؛ دلایل حوادث؛ روش ترکیبی؛ سدسازی

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.