اثر استفاده از قارچ عامل بیماری خال سیاه سیبزمینی روی باززایی پایههای مقاوم در شرایط درونشیشهای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر استفاده از قارچ عامل بیماری خال سیاه سیبزمینی روی باززایی پایههای مقاوم در شرایط درونشیشهای دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر استفاده از قارچ عامل بیماری خال سیاه سیبزمینی روی باززایی پایههای مقاوم در شرایط درونشیشهای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر استفاده از قارچ عامل بیماری خال سیاه سیبزمینی روی باززایی پایههای مقاوم در شرایط درونشیشهای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر استفاده از قارچ عامل بیماری خال سیاه سیبزمینی روی باززایی پایههای مقاوم در شرایط درونشیشهای :
تعداد صفحات : ۱۶
بهمنظور تولید پایههای سیبزمینی مقاوم به قارچ عامل بیماری خال سیاه (Colletotrichum coccodes) ابتدا ژوخههای (غده) بذری سالم از دو رقم مارفونا و آگریا انتخاب شده و پس از تشکیل جوانههای نوری و قطعههای گرهی ساقه از آنها به طول ۵ تا ۷ میلیمتر، درشرایط سترون به ارلنهای حاوی محیط کشتهای موراشیگی و اسکوک (MS) و نیچ و نیچ در آمیخته با عصاره قارچ خالصسازی شده از C. coccodes منتقل شدند. ظرفهای کاشت در اتاقک کشت با دمای ۱۸ تا ۲۵ درجه سلسیوس و دوره نوری ۱۴ ساعت با نور کافی از لامپهای فلورسنت تا زمان باززایی شاخساره قرار گرفتند. از آزمایش فاکتوریل با طرح پایه بهطورکامل تصادفی شامل نوع رقم در دو سطح (مارفونا و آگریا)، غلظت عصاره قارچ در سه سطح غلظت کم (شش سی سی عصاره خالص قارچ همراه هم حجم آن آب مقطر سترون) غلظت میانگین (شش سی سی عصاره خالص قارچ همراه یک سوم حجم آن آب مقطر سترون) و غلظت زیاد (شش سی سی عصاره خالص قارچ) و آب مقطر سترون (تیمار شاهد) و نوع محیط کشت در دو سطح (MS و نیچ ونیچ) استفاده شد. پس از باززایی و تولید گیاهچههای جدید، آلودگی و سلامت آنها مورد ارزیابی قرار گرفت. نتیجههای آزمایش نشان داد که در قطعههای جوانه نوری در هر دو نوع محیط کشت و در هر دو رقم و با هر سه غلظت از عصاره قارچ، باززایی صورت نگرفت و تنها در تیمار شاهد قطعههای گرهی جوانه قادر به باززایی شدند. اما در قطعههای گرهی ساقه در هر دو رقم و با غلظت کم و میانگین عصاره قارچ، باززایی صورت گرفت. ضمن اینکه تفاوت معنیداری از نظر تولید گیاهچه در تیمار شاهد (آب مقطر سترون) و تیماری که عصاره قارچ با غلظت کم استفاده شده بود، وجود نداشت. در مجموع مشخص شد که امکان باززایی و تولید پایه مقاوم از بیماری خال سیاه در محیط کشت بافت و در مخلوط با غلظتهای میانگین و پائین از عصاره فعال قارچ از قطعههای گرهی ساقه سیب زمینی وجود دارد. اما این قابلیت در زمانی که ریز نمونه مورد استفاده قطعههای جوانه باشد، در هیچ غلظتی از عصاره قارچ وجود ندارد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.