تغییرات اسانس سرشاخههای دو گونه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch و A. millefolium L.) در مراحل مختلف نموی در دره شهدا استان آذربایجان غربی: مطالعه موردی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تغییرات اسانس سرشاخههای دو گونه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch و A. millefolium L.) در مراحل مختلف نموی در دره شهدا استان آذربایجان غربی: مطالعه موردی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تغییرات اسانس سرشاخههای دو گونه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch و A. millefolium L.) در مراحل مختلف نموی در دره شهدا استان آذربایجان غربی: مطالعه موردی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات اسانس سرشاخههای دو گونه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch و A. millefolium L.) در مراحل مختلف نموی در دره شهدا استان آذربایجان غربی: مطالعه موردی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تغییرات اسانس سرشاخههای دو گونه بومادران (Achillea wilhelmsii C. Koch و A. millefolium L.) در مراحل مختلف نموی در دره شهدا استان آذربایجان غربی: مطالعه موردی :
تعداد صفحات : ۲۱
در پژوهش حاضر، سرشاخههای دو گونه بومادران Achillea wilhelmsii C. Koch.و Achillea. millefolium L. در سه مرحله مختلف رویشی، گلدهی و میوهدهی از رویشگاه طبیعی آن، منطقه دره شهدا، در استان آذربایجان غربی جمعآوری شدند. اسانسها با دستگاه تقطیر با آب (طرح کلونجر) استخراج و مواد مؤثر اسانسها با کروماتوگراف گازی (GC) و کروماتوگراف گازی متصل به طیفسنج جرمی (GC/MS) شناسایی شدند. نتایج نشان دادند در زمانهای مختلف برداشت، علاوهبر بازده اسانس، کمیت و کیفیت مواد مؤثر اسانسها نیز متغیر بودند. از همه ترکیبات شناساییشده در اسانس گونه A. wilhelmsii، ۳۶ و ۱۶ ترکیب بهترتیب متعلق به مونوترپنها (۲۳/۶۹ درصد) و سزکوئیترپنها (۷۶/۳۰ درصد) بودند؛ بنابراین مونوترپنها بیشترین سهم را داشتند. در اسانس گونه A. millefolium ، ۳۷ ترکیب مونوترپنی (۹۲/۵۶ درصد) و ۲۸ ترکیب سزکوئیترپنی (۰۷/۴۳ درصد) شناسایی شدند. مهمترین ترکیبات در اسانس گونه A. millefolium، شامل کامفور، ۱-۸ سینئول، کامفن و بورنئول بودند که مقدار ۸-۱ سینئول در ماه اردیبهشت، کامفن و بورنئول در ماه خرداد و کامفور در ماه تیر بیشترین مقدار بودند. بین ترکیبات اصلی در اسانس A. wilhelmsii، بیشترین مقدار در مرحله رویشی مربوط به کامفور و کامفن، ۱-۸ سینئول، بورنئول و ۳، ۵- هپتا دی ان- ۲- ال ۲، ۶ – دی متیل؛ در مرحله میوهدهی مربوط به ۱-۸ سینئول، بورنئول، بی سیکلوهپتان -۲- متانول ۶ و ۶ دی متیل (میرتانول) و توجون و در مرحله گلدهی مربوط به آلفا – لینالول، اسیمنول، کامفور، بورنئول و میرتانول بودند. نتایج نشان میدهند کمیت و کیفیت مواد مؤثر اسانس در گونهها و زمانهای مختلف رشدونمو متفاوتند؛ درنتیجه، عملکردهای متفاوت دارویی نیز دارند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.