تلفیق بررسیهای زمین‏شیمیایی- آماری- سنگشناسی و CSD بهعنوان رهیافتی نوین در شناخت فرایند‏های ماگمایی در محدوده کودگان (خراسان جنوبی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تلفیق بررسیهای زمین‏شیمیایی- آماری- سنگشناسی و CSD بهعنوان رهیافتی نوین در شناخت فرایند‏های ماگمایی در محدوده کودگان (خراسان جنوبی) دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تلفیق بررسیهای زمین‏شیمیایی- آماری- سنگشناسی و CSD بهعنوان رهیافتی نوین در شناخت فرایند‏های ماگمایی در محدوده کودگان (خراسان جنوبی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تلفیق بررسیهای زمین‏شیمیایی- آماری- سنگشناسی و CSD بهعنوان رهیافتی نوین در شناخت فرایند‏های ماگمایی در محدوده کودگان (خراسان جنوبی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تلفیق بررسیهای زمین‏شیمیایی- آماری- سنگشناسی و CSD بهعنوان رهیافتی نوین در شناخت فرایند‏های ماگمایی در محدوده کودگان (خراسان جنوبی) :

تعداد صفحات : ۳۴

در ۹۰ کیلومتری جنوب خوسف در استان خراسان جنوبی، سنگهای آذرین درونی و بیرونی به سن ائوسن برونزد دارند. این گروههای سنگی بیشتر بافت پورفیری، گلومروپورفیری، تدریجی و پویی‏کلیتیک نشان میدهند. پلاژیوکلاز، آلکالی‏فلدسپار، کوارتز، پیروکسن و هورنبلند از کانی‏‏های فراوان سازنده این سنگها بهشمار میروند. در این سنگها، بلور‏های پلاژیوکلاز بافت غربالی و زونینگ دارند. این سنگ‏‏ها روند کالک‏آلکالن تا توله‏ایتی نشان می‏دهند. ویژگیهایی مانند غنی‏شدگی از LREE و LILE، تهی‏شدگی از HREE و HFSE، وجود ناهنجاری‏‏های منفی عنصرهای P، Nb، Ti و Zr، و ناهنجاری مثبت Pb، K و U در نمونه‏‏ها نشان‏دهنده پیدایش این توده در مرز فعال قاره‏ای هستند. برای بررسی شرایط تبلور ماگما، بلور‏های پلاژیوکلاز در ۱۰ نمونه آذرین بیرونی با ترکیب آندزیتی و بازالتی، به روش توزیع اندازه بلور (CSD) بررسی شدند. روند افزایشی اندازه بلور‏های پلاژیوکلاز روی نمودار‏های نیمه‏لگاریتمی تغییرات اندازه دربرابر چگالی جمعیتی کانی‏‏ها در نمونه‏‏های آذرین بیرونی، نشان‏دهنده رفتار تبلور و جدایش بلورین است. تقعر رو به بالای نمودار‏های CSD پیامد ترکیب دو جمعیت بلوری است که یکی از آنها هنگام سرد‏شدن آرام و دیگری در دوره کاهش فشار و سرد‏شدن روی داده است. روند تغییرات Nb/Y دربرابر Nb و MgO دربرابر Fe2O3 و همچنین، جایگیری نمونه‏‏های آذرین بیرونی و درونی در دو گروه جدا برپایه بررسی نمودار‏های هارکر و نمودار به‏دست‏آمده‏ از آنالیز خوش‏های همگی نشاندهنده رویداد فرایند آمیختگی ماگمایی در هنگام پیدایش واحد‏های سنگی محدوده کودگان است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.