یک روش جدید برای انتقال امن تصاویر فشرده با استفاده از ترکیب نویز مصنوعی و یادگیری فشرده مبتنی بر شبکه عصبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 یک روش جدید برای انتقال امن تصاویر فشرده با استفاده از ترکیب نویز مصنوعی و یادگیری فشرده مبتنی بر شبکه عصبی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد یک روش جدید برای انتقال امن تصاویر فشرده با استفاده از ترکیب نویز مصنوعی و یادگیری فشرده مبتنی بر شبکه عصبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی یک روش جدید برای انتقال امن تصاویر فشرده با استفاده از ترکیب نویز مصنوعی و یادگیری فشرده مبتنی بر شبکه عصبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن یک روش جدید برای انتقال امن تصاویر فشرده با استفاده از ترکیب نویز مصنوعی و یادگیری فشرده مبتنی بر شبکه عصبی :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۸

امروزه به دلیل کاربرد گسترده ارسال برخط تصاویر فشرده در شبکه های ارتباطی مختلف، پارامترهای سرعت انتقال، نرخ فشردهسازی، کیفیت تصویر بازگشایی شده و امنیت محرمانگی این داده ها در این شبکه ها بسیار مهم هستند. روش فشرده سازی یادگیری عمیق مبتنی بر شبکه عصبی تلفیقی، از سریع ترین روش های فشرده سازی تصویر در شبکه پهپادی است که ضمن دارا بودن نرخ فشرده سازی خوب، کیفیت تصویر بازگشایی شده را به خوبی حفظ می کند. از طرف دیگر به دلیل پیچیدگی های مربوط به تولید و مدیریت کلید رمزنگاری، اغلب محرمانگی در لایه فیزیکی این شبکه ها انجام می گیرد. در این مقاله با استفاده از روش یادگیری عمیق مبتنی بر شبکه عصبی، تصاویر فشرده شده و سپس با ایجاد و افزودن نویز مصنوعی به داده های فشرده شده، امنیت برقرار می شود. در این روش نویز افزوده شده با استفاده از ویژگی های کانال، روی کانال گیرنده مجاز خودی قابل شناسایی است ولی با کاهش ظرفیت کانال شنودگر، به سختی قابل کشف است و درنتیجه با افزایش امنیت کانال گیرنده مجاز، امکان انتقال امن داده ها را فراهم می کند. بر اساس شبیه سازی انجام شده در این تحقیق، بر روی یک دستگاه رایانه شخصی عادی، تصاویر بازگشایی شده توسط گیرنده مجاز با نرخ سیگنال به نویز (SNR) 5 دسی بل، دارای اختلاف (MSE) کمتر از ۵ درصد با تصاویر فشرده ارسالی بوده است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.