اثر سطوح مختلف شوری کلرید سدیم بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ارقام گلرنگ (Cartamus tinctorius L.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سطوح مختلف شوری کلرید سدیم بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ارقام گلرنگ (Cartamus tinctorius L.) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح مختلف شوری کلرید سدیم بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ارقام گلرنگ (Cartamus tinctorius L.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح مختلف شوری کلرید سدیم بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ارقام گلرنگ (Cartamus tinctorius L.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح مختلف شوری کلرید سدیم بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ارقام گلرنگ (Cartamus tinctorius L.) :

تعداد صفحات : ۱۳

مساله شوری به عنوان عاملی فزاینده در مزارع فاریاب کشور، خصوصا مزارعی که با آب چاه آبیاری می شوند، از اهمیت خاصی برخوردار است. به منظور بررسی آثار تنش شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه گلرنگ، آزمایشی در دو مرحله با استفاده از چهار سطح شوری کلرید سدیم (۰، ۵، ۱۰ و ۱۵ دسی زیمنس بر متر) و چهار رقم خاردار و بدون خارگلرنگ ( محلی اصفهان و ارقام اصلاح شده  LRV،ILو PI) به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار انجام شد. در مرحله جوانه زنی درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه، وزن خشک ریشه چه و ساقه چه، نسبت وزن خشک ریشه چه به ساقه چه و شاخص مقاومت به شوری اندازه گیری شد. در مرحله رشد گیاهچه نیز طول ساقه، تعداد برگ، شاخص کلروفیل، وزن خشک ریشه و اندام هوایی، نسبت وزن خشک ریشه به اندام هوایی و شاخص مقاومت به شوری اندازه گیری گردید. نتایج هر دو مرحله نشان داد که در همه رقم ها تنش شوری صفات ذکر شده را به صورت معنی دار کاهش می دهد. اثر متقابل شوری و رقم در مرحله جوانه زنی بر خلاف مرحله رشد گیاهچه معنی دار بود. با افزایش شوری شاخص مقاومت به شوری در هر دو مرحله به صورت معنی داری کاهش یافت، ولی اختلاف بین واریته ها معنی دار نبود. در مرحله جوانه زنی و رشد گیاهچه رقم های PI و IL به ترتیب به عنوان مقاوم ترین رقم ها ارزیابی شدند. مقایسه نتایج نشان داد که نحوه پاسخ به تنش شوری در رقم های مختلف و طی مراحل جوانه زنی و رشد گیاهچه کاملا متفاوت بوده و مرحله جوانه زنی به تنش شوری حساس تر است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.