اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه فرنگی بر عملکرد تولید مرغ های تخم گذار و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه فرنگی بر عملکرد تولید مرغ های تخم گذار و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه فرنگی بر عملکرد تولید مرغ های تخم گذار و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه فرنگی بر عملکرد تولید مرغ های تخم گذار و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه فرنگی بر عملکرد تولید مرغ های تخم گذار و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری :
تعداد صفحات : ۱۷
زمینه مطالعاتی: سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی در جیره پس از تولک مرغ های تخمگذار مورد بررسی قرار گرفت. هدف: اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجهفرنگی در جیره پس از تولک مرغهای تخمگذار بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخممرغ در دما و زمانهای مختلف نگهداری مورد ارزیابی قرار گرفت. روش کار: آزمایشی با ۱۲۰ قطعه مرغ تخم گذار لگهورن پس از دوره تولک بری (۷۸ هفتگی) در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تیمار و ۵ تکرار و ۸ مرغ در دو قفس مجاور طراحی شد. جیرههای آزمایشی شامل جیره غذایی شاهد(بدون تفاله گوجهفرنگی، صفر درصد) و سطوح ۵/۷ و ۱۵ درصد تفاله گوجه فرنگی بود که اثرات آن به مدت ۸ هفته بر عملکرد تولیدی پرندگان مورد ارزیابی قرار گرفت. درپایان دوره، ۶ تخممرغ از هر تکرار در دماهای ۴ و ۲۵ درجه سانتیگراد و زمانهای ۱، ۷ و ۳۰ روز پس از تولید، نگهداری و کیفیت داخلی آنها تعیین شد. نتایج: استفاده از تفاله گوجهفرنگی تا سطح ۱۵ درصد جیره غذایی مرغهای تخمگذار به مدت ۸ هفته، درصد تولید تخممرغ روز مرغ، وزن تخممرغ، گرم تخممرغ تولیدی، مصرف خوراک و ضریب تبدیل خوراک را بطور معنیداری تحت تاثیر قرار نداد. نتایج نگهداری تخممرغ در دما و زمانهای مختلف نیز نشان داد که اثرات اصلی سطح تفاله گوجهفرنگی و زمان نگهداری تخممرغ بر واحدهاو معنیدار بود (۰۵/0P<) و با افزایش سطح تفاله گوجهفرنگی در جیره، واحدهاو تخممرغ افزایش و با افزایش زمان نگهداری، واحدهاوتخممرغ کاهش یافت. اثرات متقابل سطوح تفاله گوجه فرنگی با مدت زمانهای نگهداری هم بر روی واحدهاو هم pH سفیده معنیداربود (05/0P<) بهطوریکه نشان داد اگرچه با افزایش زمان، pH سفیده افزایش و واحد هاو کاهش یافت ولی در میان تخممرغهای نگهداری شده به مدت 30 روز، واحد هاو گروه تغذیه شده با 15 درصد تفاله گوجهفرنگی نسبت به صفر درصد بطور معنیداری بیشتر بود. نتیجه گیری نهایی: میتوان تا سطح 15 درصد از تفاله گوجهفرنگی خشک شده در جیره مرغهای تخمگذار در دوره پس از تولک را بدون تاثیر منفی بر عملکرد تولید استفاده کرده و بهدلیل معنیدار بودن اثرات متقابل سطوح تفاله گوجهفرنگی با زمانهای نگهداری تخممرغ، 15 درصد تفاله گوجهفرنگی توانست افزایش pH سفیده و کاهش واحد هاو تخممرغ را محدود کرده و کیفیت داخلی تخممرغ را تاحدودی حفظ کند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.