اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه فرنگی بر عملکرد تولید مرغ های تخم گذار و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه فرنگی بر عملکرد تولید مرغ های تخم گذار و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه فرنگی بر عملکرد تولید مرغ های تخم گذار و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه فرنگی بر عملکرد تولید مرغ های تخم گذار و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه فرنگی بر عملکرد تولید مرغ های تخم گذار و کیفیت داخلی تخم مرغ در دما و زمان های مختلف نگهداری :

تعداد صفحات : ۱۷

زمینه مطالعاتی: سطوح مختلف تفاله گوجه فرنگی در جیره پس از تولک مرغ های تخم­گذار مورد بررسی قرار گرفت. هدف: اثرات سطوح مختلف تفاله خشک گوجه­فرنگی در جیره پس از تولک مرغ­های تخمگذار بر عملکرد تولید و کیفیت داخلی تخم­مرغ در دما و زمان­های مختلف نگهداری مورد ارزیابی قرار گرفت. روش کار: آزمایشی با ۱۲۰ قطعه مرغ تخم گذار لگهورن پس از دوره تولک بری (۷۸ هفتگی) در قالب طرح کاملا تصادفی با ۳ تیمار و ۵ تکرار و ۸ مرغ در دو قفس مجاور  طراحی شد. جیره­های آزمایشی شامل جیره غذایی شاهد(بدون تفاله گوجه­فرنگی، صفر درصد) و سطوح ۵/۷ و ۱۵ درصد تفاله گوجه فرنگی بود که اثرات آن به مدت ۸ هفته بر عملکرد تولیدی پرندگان مورد ارزیابی قرار گرفت. درپایان دوره، ۶ تخم­مرغ از هر تکرار در دماهای ۴ و ۲۵ درجه سانتیگراد و زمان­های ۱، ۷ و ۳۰ روز پس از تولید، نگهداری و کیفیت داخلی آنها  تعیین شد. نتایج: استفاده از تفاله گوجه­فرنگی تا سطح ۱۵ درصد جیره غذایی مرغ­های تخم­گذار به مدت ۸ هفته، درصد تولید تخم­مرغ روز مرغ،  وزن تخم­مرغ،  گرم تخم­مرغ تولیدی، مصرف خوراک و ضریب تبدیل خوراک را بطور معنی­داری تحت تاثیر قرار نداد. نتایج نگهداری تخم­مرغ در دما و زمان­های مختلف نیز نشان داد که اثرات اصلی سطح تفاله گوجه­فرنگی و زمان نگهداری تخم­مرغ بر واحدهاو معنی­دار بود (۰۵/0P<)  و با افزایش سطح تفاله گوجه­فرنگی در جیره، واحدهاو تخم­مرغ افزایش و با افزایش زمان نگهداری، واحدهاوتخم­مرغ کاهش یافت. اثرات متقابل سطوح تفاله گوجه فرنگی با مدت زمان­های نگهداری هم بر روی واحدهاو هم pH سفیده معنی­داربود (05/0P<) به­طوریکه نشان داد اگرچه با افزایش زمان، pH سفیده افزایش و واحد هاو کاهش یافت ولی در میان تخم­مرغ­های نگهداری شده به مدت 30 روز،  واحد هاو گروه تغذیه شده با 15 درصد تفاله گوجه­فرنگی نسبت به صفر درصد بطور معنی­داری بیشتر بود. نتیجه گیری نهایی: می­توان تا سطح 15 درصد از تفاله گوجه­فرنگی خشک شده در جیره مرغ­های تخم­گذار در دوره پس از تولک را بدون تاثیر منفی بر عملکرد تولید استفاده کرده و به­دلیل معنی­دار بودن اثرات متقابل سطوح تفاله گوجه­فرنگی با زمان­های نگهداری تخم­مرغ، 15 درصد تفاله گوجه­فرنگی توانست افزایش pH سفیده و کاهش واحد هاو تخم­مرغ را محدود کرده و کیفیت داخلی تخم­مرغ را تاحدودی حفظ کند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.