ارزیابی چند عصاره گیر به منظور تعیین پتاسیم قابل استفاده سیر در برخی از خاک های همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی چند عصاره گیر به منظور تعیین پتاسیم قابل استفاده سیر در برخی از خاک های همدان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی چند عصاره گیر به منظور تعیین پتاسیم قابل استفاده سیر در برخی از خاک های همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی چند عصاره گیر به منظور تعیین پتاسیم قابل استفاده سیر در برخی از خاک های همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی چند عصاره گیر به منظور تعیین پتاسیم قابل استفاده سیر در برخی از خاک های همدان :

تعداد صفحات : ۱۶

استان همدان از عمده ترین مناطق تولید سیر(Allium sativum) در ایران است، ولی با این وجود بررسی های اندکی در مورد وضعیت پتاسیم در مزارع سیر صورت گرفته است و تاکنون عصاره گیر مناسبی برای استخراج پتاسیم قابل استفاده سیر، معرفی نگردیده است. این پژوهش با هدف تعیین عصاره گیر یا عصاره گیرهای مناسب برای تعیین پتاسیم قابل استفاده خاک و سطح بحرانی پتاسیم در ۱۰ نمونه از خاک های استان همدان انجام شد.این آزمایش در قالب طرح کاملا تصادفی و به صورت فاکتوریل با دو سطح صفر و ۲۰۰ میلی گرم پتاسیم در کیلوگرم خاک در سه تکرار و عصاره گیری پتاسیم قابل استفاده به وسیله ۱۴ عصاره گیر انجام شد. نتایج این پژوهش نشان داد که کاربرد کود پتاسیم باعث افزایش عملکرد، غلظت و جذب پتاسیم به وسیله سیر شد. بر اساس مقدار پتاسیم استخراج شده عصاره گیرها در چهار گروه قرار گرفتند به نحوی که هم بستگی عصاره گیرها در هر گروه بسیار بالا بود. بررسی روابط هم بستگی نشان داد که عصاره گیرهای استات آمونیوم، دی تی پی ای و اسید نیتریک مولار جوشان نمی توانند به عنوان عصاره گیر پتاسیم قابل استفاده، استفاده شوند. به دلیل هم بستگی بالا بین سایر عصاره گیرها با شاخص های عملکرد نسبی و پاسخ گیاه بقیه عصاره گیرها را می توان به عنوان عصاره گیری مناسب دانست. سطح بحرانی پتاسیم به روش نموداری کیت نلسون تعیین شد. سطح بحرانی پتاسیم برای ۹۰ در صد عملکرد نسبی با روش مهلیخ ۱، کلرید استرانسیم ۰۰۲/۰ مولار،کلرید کلسیم ۰/۰۱ مولار،کلرید باریم ۱/۰ مولار، کلرید استرانسیم + اسید سیتریک، استات سدیم، اسید کلریدریک ۱/۰ مولار، اسید کلریدریک۰۵/۰ مولار، اسید سولفوریک ۰۲۵/۰ مولار و آب مقطر به ترتیب ۱۳۱ ، ۵۰ ، ۴۶ ، ۱۸۶ ،۱۶۳ ، ۲۰۳ ،۲۰۲،۴۱ ،۵۰ و ۳۱ میلی گرم در کیلوگرم بود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.