اثر محلول پاشی سولفات روی و جلبک دریایی بر ویژگی های کمی و کیفی طالبی محلی کرمانشاه (کالک)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر محلول پاشی سولفات روی و جلبک دریایی بر ویژگی های کمی و کیفی طالبی محلی کرمانشاه (کالک) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر محلول پاشی سولفات روی و جلبک دریایی بر ویژگی های کمی و کیفی طالبی محلی کرمانشاه (کالک)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محلول پاشی سولفات روی و جلبک دریایی بر ویژگی های کمی و کیفی طالبی محلی کرمانشاه (کالک)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر محلول پاشی سولفات روی و جلبک دریایی بر ویژگی های کمی و کیفی طالبی محلی کرمانشاه (کالک) :

تعداد صفحات : ۱۶

این پژوهش به منظور بررسی اثر محلول پاشی سولفات روی و جلبک دریایی بر ویژگی های کمی و کیفی طالبی محلی کرمانشاه (کالک) انجام شد. پس از کاشت بذرها در زمین اصلی، بوته ها در سه مرحله ۴ تا ۶ برگی، شروع گل دهی و پس از تشکیل میوه ها، محلول پاشی شدند. آزمایش به صورت فاکتوریل بر پایه طرح بلوک کامل تصادفی با ۹ تیمار شامل غلظت های مختلف سولفات روی (۰/۵ و ۱ گرم در لیتر) و جلبک دریایی (۰/۵ و ۱ گرم در لیتر) و در سه تکرار انجام شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که تیمار سولفات روی (۰/۵ گرم در لیتر) به همراه جلبک دریایی (۱ گرم در لیتر) بر صفات وزن، طول و قطر میوه، وزن گوشت میوه، وزن تر و خشک بوته، سفتی بافت میوه، تاثیر معنی داری داشت. بیشترین میزان ویتامین ث در تیمار ۱ گرم در لیتر سولفات روی به همراه ۰/۵ گرم در لیتر جلبک دریایی مشاهده شد. بیشترین میزان وزن کل بذر در تیمار ۰/۵ گرم در لیتر سولفات روی به همراه ۱ گرم در لیتر جلبک دریایی اندازه گیری شد. محلول پاشی سولفات روی و جلبک دریایی اثر معنی داری بر میزان مواد جامد محلول نداشتند، ولی تیمار ۰/۵ گرم در لیتر سولفات روی، باعث افزایش میزان اسیدهای آلی میوه شد. بیشترین مقدار شاخص طعم میوه نیز در تیمار ۱ گرم در لیتر جلبک دریایی مشاهده شد. درمجموع یافته های پژوهش نشان داد که کاربرد توام سولفات روی و غلظت های پایین عصاره جلبک دریایی، تاثیر قابل توجهی بر بسیاری از شاخص های کمی و کیفی طالبی کالک داشت و می توان کاربرد آن را به عنوان یک کود زیستی توصیه کرد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.