غیرفعال سازی انگل های منتقله از مواد غذایی با استفاده از پرتودهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 غیرفعال سازی انگل های منتقله از مواد غذایی با استفاده از پرتودهی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد غیرفعال سازی انگل های منتقله از مواد غذایی با استفاده از پرتودهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی غیرفعال سازی انگل های منتقله از مواد غذایی با استفاده از پرتودهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن غیرفعال سازی انگل های منتقله از مواد غذایی با استفاده از پرتودهی :

سال انتشار : ۱۴۰۰

تعداد صفحات : ۸

پرتودهی به عنوانی یک روشی ایمن، جهت از بین بردن انگل ها و سالم سازی مواد غذایی آلوده به انگل مورد استفاده قرارمی گیرد. در این فرآیند، انرژی به ماده غذائی نفوذ کرده و در حین عبور از آن رادیکال آزاد تولید کرده که باعث دناتورهشدن مواد حساس سلول و مرگ انگل می شود. دوز پرتودهی گوشت طیور به صورت تازه و منجمد به ترتیب تا سقف ۳ و۴/۵ کیلوگری و دوز پرتودهی گوشت قرمز تازه و منجمد به ترتیب ۴/۵ و ۷ کیلوگری به عنوان پرتوهای مجاز شناخته شده است. با توجه به اینکه برخی از انگل های زئونوتیک از طریق مواد غذایی منتقل می شود لذا غیرفعال سازی آنها امری ضروریبه نظر می رسد. هدف از این تحقیق، مروری بر مطالعات انجام گرفته شده در ارتباط با میزان زنده مانی برخی از انگل هایزئونوتیک در پرتودهی با اشعه گاما، پرتوالکترونی و میزان دوزهای موثر آنها بود. برای این منظور ابتدا واژهگان مهم کلیدیاز جمله اشعه گاما، پرتوالکترونی، اشعه ایکس، تک یاخته های انگلی و زئونوتیک در پایگاه های معتبر اطلاعاتی همچونGoogle scholar ،Irandoc ،Magiran ،SID ،Elsevier ،Science Direct ،PubMed جستجو کرده و مقالاتی که در ارتباط با مضوع تحقیق بود انتخاب و مطالعه شد. نتایج نشان داد که دوز موثر پرتوالکترونی برای کریپتوسپوریدیوم پارووم ۲کیلوگری و دوز موثر اشعه گاما برای توکسوپلاسما گوندی، کلونورکیس سی ننسیس، اوپیستورکیس ویوه رینی، سیستیسرکوس بویس، تنیا سولیوم و تنیا ساژیناتا در گوشت به ترتیب ۰/۵۵، ۰/۱۵، ۱، ۱/۵، ۶/۵ و ۰/۶ کیلوگری بود. میتوان نتیجه گیری کرد که برای عاری نمودن مواد غذایی از انگل های زئونوتیک علاوه بر استفاده از تشخیص های ایمنی شناختی،واکسیناسیون و کموتراپی، حرارت دادن، انجماد، می توان از روش پرتودهی با اشعه گاما یا پرتوالکترونی در دوزهای مطلوباستفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.