تاثیر منابع غذایی آلی، شیمیایی و تلفیقی به همراه کاربرد زئولیت بر برخی از صفات کمی و کیفی دو رقم سویا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر منابع غذایی آلی، شیمیایی و تلفیقی به همراه کاربرد زئولیت بر برخی از صفات کمی و کیفی دو رقم سویا دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر منابع غذایی آلی، شیمیایی و تلفیقی به همراه کاربرد زئولیت بر برخی از صفات کمی و کیفی دو رقم سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر منابع غذایی آلی، شیمیایی و تلفیقی به همراه کاربرد زئولیت بر برخی از صفات کمی و کیفی دو رقم سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر منابع غذایی آلی، شیمیایی و تلفیقی به همراه کاربرد زئولیت بر برخی از صفات کمی و کیفی دو رقم سویا :

تعداد صفحات : ۲۱

سابقه و هدف: امروزه کشاورزی متداول سبب بروز مشکلات متعددی از قبیل آلوده شدن آب های زیرزمینی، فرسایش خاک و کاهش کیفیت مواد غذائی شده است، از این رو استفاده از روش های مدیریتی جایگزین از قبیل کودهای آلی و مدیریت تغذیه تلفیقی به منظور تولید پایدار گیاهان امری اجتناب ناپذیر است. استفاده از کودهای آلی (مانند کودهای حیوانی) و زئولیت با یهبود فراهمی مواد غذایی و خواص فیزیکی، شیمیایی و زیستی خاک موجب افزایش عملکرد محصول می شود. با توجه به اهمیت گیاه سویا(Glycine max L.) این مطالعه با هدف تاثیر منابع تغذیه ای آلی، شیمیایی و تلفیقی همراه با کاربرد زئولیت بر صفات کمی و کیفی دو رقم سویا انجام شد. مواد و روش ها: به منظور بررسی تاثیر کودهای شیمیایی و زیستی و کاربرد زئولیت بر برخی صفات کمی و کیفی دو رقم سویا آزمایشی در سال های زراعی ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ در مزرعه ای واقع در الشتر به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. ترکیب فاکتوریلی از دو رقم (M7 و M9)، پنج منبع کودی (۱۰۰ درصد آلی(F1)، ۱۰۰ درصد شیمیاییF2) )،۵۰ درصد آلی + ۵۰ درصد شیمیایی(F3) ،۲۵ درصد آلی + ۷۵ درصد شیمیایی(F4) ، ۷۵ درصد آلی + ۲۵ درصد شیمیاییF5))) و چهار مقدار زئولیت (صفر(Z1)،۴(Z2)، ۸ Z3) )و ۱۲Z4)) تن در هکتار) به صورت تصادفی به کرت های آزمایشی اختصاص داده شدند. در سال اول و دوم به عنوان ۱۰۰ درصد کود آلی به ترتیب ۶/۲۲ و ۷/۲۶ تن در هکتار کود گوسفندی و به عنوان ۱۰۰ درصد کود شیمیایی نیز به ترتیب ۲۴۱ و ۲۴۷ کیلوگرم در هکتار کود اوره به زمین داده شد. یافته ها: بیشترین عملکرد دانه رقم M7 در سال اول (۲۸۹۶ کیلوگرم در هکتار) و در سال دوم (۲۹۷۱ کیلوگرم در هکتار) تحت سیستم تغذیه تلفیقی ۷۵ درصد آلی + ۲۵درصد شیمیایی همراه با مقادیر بالای زئولیت (۱۲ تن در هکتار) و کمترین عملکرد دانه در هر دو رقم M7 و M9، در سیستم تغذیه ای شیمیایی بدون مصرف زئولیت حاصل شد. بیشترین عملکرد روغن رقمM7 در ترکیب تیماری ۲۵درصد آلی + ۷۵ درصد شیمیایی و برای رقم M9 تیمار تلفیقی ۵۰ درصد شیمیایی+ ۵۰ درصد آلی که به ترتیب ۶ و ۱۲ تن زئولیت در هکتار دریافت کرده بودند به دست آمد، در حالی که کمترین مقدارها در رقم M7و M9به ترتیب از بکارگیری تیمار۱۰۰ درصد شیمیایی و تیمار ۵۰ درصد شیمیایی+۵۰ درصد شیمیایی بدون کاربرد زئولیت حاصل شد.افزایش مقدار زئولیت از صفر تا ۱۲ تن در هکتار در منابع تغذیه ای ۱۰۰ درصد شیمیایی، ۲۵ درصد آلی + ۷۵ درصد شیمیایی و ۷۵ درصد آلی + ۲۵ درصد شیمیایی موجب افزایش ۵۵، ۷۳ و ۶۶ درصدی عملکرد دانه رقم M7 شد. بعلاوه، زئولیت موجب افزایش هم زمان عملکرد روغن و پروتئین در هر دو رقم سویا شد. نتیجه گیری: مدیریت تغذیه ای تلفیقی (۷۵ درصد آلی + ۲۵درصد شیمیایی) به همراه بیشتربن زئولیت کاربردی (۱۲ تن در هکتار) را با توجه به کاهش مصرف کودهای شیمیائی و افزایش عملکرد کمی و کیفی در هر دو رقم، می توان به عنوان یک روش مدیریت تغذیه-ای مناسب به منظور تولید گیاه سویا در این منطقه معرفی نمود. همجنین رقم M7را با توجه به عملکرد بالاتر و خصوصیات کیفی مطلوب تر نسبت به رقم M9، می توان آن را به عنوان رقم مناسب در این منطقه معرفی کرد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.