مروری بر خصوصایت مکانیکی کامپوزیت های پلی لاکتیک اسید تقویت شده با الیاف طبیعی ( مانند جوت و کتان ) در صنعت بسته بندی مواد غذایی برای حفظ و نگهداری مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر خصوصایت مکانیکی کامپوزیت های پلی لاکتیک اسید تقویت شده با الیاف طبیعی ( مانند جوت و کتان ) در صنعت بسته بندی مواد غذایی برای حفظ و نگهداری مواد غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر خصوصایت مکانیکی کامپوزیت های پلی لاکتیک اسید تقویت شده با الیاف طبیعی ( مانند جوت و کتان ) در صنعت بسته بندی مواد غذایی برای حفظ و نگهداری مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر خصوصایت مکانیکی کامپوزیت های پلی لاکتیک اسید تقویت شده با الیاف طبیعی ( مانند جوت و کتان ) در صنعت بسته بندی مواد غذایی برای حفظ و نگهداری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر خصوصایت مکانیکی کامپوزیت های پلی لاکتیک اسید تقویت شده با الیاف طبیعی ( مانند جوت و کتان ) در صنعت بسته بندی مواد غذایی برای حفظ و نگهداری مواد غذایی :

سال انتشار : ۱۴۰۰

تعداد صفحات : ۹

پدیده جهانی شدن امکان دسترسی به غذاهای بی شمار را از هر بخشی از کره زمین به ارمغان آورده است بنابراین اهمیت حفظ خواص مهم مانند بو، مزه و ظاهر در صنعت غذا مجبور به توسعه روشها و فناوری های جدید برای برآوردن خواسته های مصرف کنندگان شده است. مواد پلاستیکی بر پایه نفت (مانند: پلی اتیلن ترفتالات، پلی پروپیلن و پلی استایرن) مدت زمان زیادی است به عنوان بسته بندی مواد غذایی استفاده می شوند فیلم های مبتنی بر نفت که برای بسته بندی مواد غذایی استفاده می شوند محدودیت های زیادی دارند، از جمله: تجزیه نشدن، کاهش منابع نفتی، نگرانی های زیست محیطی برای دفع یا سوزاندن آنها و بهداشت و مسمومیت. این موضوع پژوهشگران را به فکر تهیه مواد زیستی تخریب پذیر جدید با سمیت کم انداخته است تا به جای مواد پلاستیکی تخریب ناپذیر استفاده شوند در این راستای, بسته بندی فعال پدیدار شده است محصولاتی که از مواد تجدید پذیر بدست آمده و برای محیط زیست مفید محسوب میشوند چرا که منابع فسیلی را ذخیره میکنند و به طور بالقوه زیست تخریب پذیر در نظر گرفته میشوند در این مقاله مروری، ما در مورد پلی لاکتیک اسید تقویت شده با الیاف طبیعی مورد استفاده در صنعت بسته بندی محصولات غذایی بحث میکنیم.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.