شیوع کم خونی و کم خونی فقر آهن در دختران دبیرستانی بندر عباس ۱۳۹۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع کم خونی و کم خونی فقر آهن در دختران دبیرستانی بندر عباس ۱۳۹۱ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع کم خونی و کم خونی فقر آهن در دختران دبیرستانی بندر عباس ۱۳۹۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع کم خونی و کم خونی فقر آهن در دختران دبیرستانی بندر عباس ۱۳۹۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع کم خونی و کم خونی فقر آهن در دختران دبیرستانی بندر عباس ۱۳۹۱ :

تعداد صفحات : ۹

چکیده

مقدمه: فقر آهن شایع ترین کمبود تغذیه ای جهان است .ا ز مهمترین عوارض کم خونی فقر آهن در نوجوانان و بالاخص در دختران می توان به عدم توانایی در حفظ درجه حرارت بدن،کاهش مقاومت بدن،خستگی،عوارض روانی  رفتاری و کاهش بهره وری ذهنی را نام برد.مطالعه حاضر با هدف  تعیین شیوع  کم خونی  و کم خونی فقر آهن در دانش آموزان د ختر دبیرستانی بندر عباس انجام شد.

روش کار : پژوهش حاضر مطالعه ای توصیفی- مقطعی می باشد.جمعیت مورد مطالعه دانش آموزان دختر سال سوم دبیرستانی بودندکه ۲۰۰ نفر از آنان به روش تصادفی چند مرحله ای انتخاب شدند .پس از توضیح و کسب رضایت کتبی از والدین دانش آموزان ، فرم پرسشنامه مشخصات فردی  در اختیار نمونه قرار گرفت و  از هر دانش آموز ۵ سی سی خون جهت آزمایش شمارش کامل گلبولی و فریتین سرم گرفته شد .  دانش آموزان  با هموگلوبین کمتر ار ۱۲ گرم در دسی لیتر ، کم خون ودر صورتی که  میزان فریتین  نیز کمتر از ۱۲ میکروگرم در دسی لیتر بود  ،مبتلا به کم خونی فقر آهن در نظر گرفته  شدند. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آزمونهای آماری توصیفی و تی مستقل استفاده گردید و ۵ ۰/0p< معنادار در نظر گرفته شد. نتایج: شیوع کم خونی در افراد مورد بررسی 5/20% و شیوع کم خونی فقر آهن5/46% بود . همچنین نتایج پژوهش  بین شغل ، سطح سواد والدین ، در آمد ماهانه خانوار ،رتبه تولد  و علائم بالینی کم خونی با کم خونی  و کم خونی فقر آهن اختلاف  آماری معناداری را نشان نداد.    نتیجه گیری: با توجه به شیوع بالای فقر آهن ،توصیه می شود که سولفات آهن به منظور  پیشگیری از کم خونی فقر آهن به صورت مرتب بین دانش آموزان توزیع گردد و آموزشهای لازم جهت جذب بهتر آهن به آنان ارائه شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.