اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشککن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر آلوئهورا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشککن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر آلوئهورا دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشککن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر آلوئهورا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشککن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر آلوئهورا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر غلظت صمغ عربی و دمای خشککن پاششی بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی پودر آلوئهورا :
تعداد صفحات : ۱۸
مقدمه: آلوئهورا در بیشتر مناطق دنیا به عنوان مکمل و مادهای با ویژگیهای عملکردی، عامل ضدمیکروبی و پوشش دهنده در بسیاری از محصولات غذایی از جمله نوشیدنی، ماست، بستنی و غیره استفاده میشود. رطوبت بالای ژل آلوئهورا نگهداری و انتقال به واحدهای تولیدی را مشکل میسازد، لذا استفاده از روشهایی مانند خشککردن که ضمن حفظ کیفیت، باعث سهولت در نگهداری و حملونقل این محصول ارزشمند میشود، مورد توجه واحدهای تولیدی قرار دارد. در خشککن پاششی با پاشش ماده و معلق شدن ذرات و حذف آب بوسیله هوای داغ، محصولاتی به شکل پودر و با کیفیت بالا تولید میشوند. محصول تولید شده حاوی ذرات ریزتر و توزیع اندازه ذرهای بهتر، ظاهر، بافت، مشخصه ریزش، تراکم پذیری، دانسیته تودهای، قابلیت پراکندگی و دارای محلولیت بسیار مطلوبی در مقایسه با روشهای دیگر خشککردن میباشد. مواد و روشها: در این تحقیق به بررسی خشککردن ژل آلوئهورا در ۴ دمای ورودی خشککن پاششی ۱۳۵، ۱۴۵، ۱۵۵ و ۱۷۵ درجه سلسیوس و غلظت صمغ عربی ۰ % ، ۵/۱% و ۳ % پرداخته شد. ژل آلوئهورا پس از تغلیظ خشک گردید. از بین ۱۲ نمونه پودر تولیدی ۲ نمونه که با توجه به فاکتورهای رطوبت، حلالیت و بازده عمل خشککردن مطلوبترین نتیجه را داشتند، انتخاب شده و جهت آزمونهای pH، رطوبت، خاصیت آنتیاکسیدانی، میزان آلوئین، بررسی ابعاد و شکل توسط میکروسکوپ الکترونی و رنگ ذرات با نمونههای موجود در بازار توسط آزمون فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار و با استفاده از تجزیه واریانس یک طرفه (ANOVA) و مقایسه میانگین دانکن با سطح اطمینان ۹۵ % مقایسه شدند. یافته ها: نمونههای تولیدی با دمای ورودی بیشتر و زمان فرآیند کمتر دارای خاصیت آنتیاکسیدانی و میزان آلوئین بیشتر بوده، نتایج بهتری را از لحاظ کیفی نشان دادند. نتیجهگیری: بررسیها نشان داد نمونه خشکشده در دمای۱۷۵ درجه سلسیوس و حاوی ۵/۱% غلظت صمغ، مطلوبترین نمونه از جهت پارامترهای مورد مقایسه در پژوهش میباشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.