واکاوی عوامل مؤثر بر نگرش زنان روستایی نسبت به ایجاد گروه ‏های خودیار؛ مطالعه موردی: بخش بزینه‏ رود، شهرستان خدابنده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 واکاوی عوامل مؤثر بر نگرش زنان روستایی نسبت به ایجاد گروه ‏های خودیار؛ مطالعه موردی: بخش بزینه‏ رود، شهرستان خدابنده دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد واکاوی عوامل مؤثر بر نگرش زنان روستایی نسبت به ایجاد گروه ‏های خودیار؛ مطالعه موردی: بخش بزینه‏ رود، شهرستان خدابنده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی واکاوی عوامل مؤثر بر نگرش زنان روستایی نسبت به ایجاد گروه ‏های خودیار؛ مطالعه موردی: بخش بزینه‏ رود، شهرستان خدابنده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن واکاوی عوامل مؤثر بر نگرش زنان روستایی نسبت به ایجاد گروه ‏های خودیار؛ مطالعه موردی: بخش بزینه‏ رود، شهرستان خدابنده :

تعداد صفحات : ۱۸

گروه‏ های خودیار، به‏عنوان یکی از مهم‏ترین راهبردهای توانمندسازی زنان، اهمیت زیادی در زمینه اشتغال، تولید درآمد، کاهش فقر، و ارتقای صادرات و درآمد ارز خارجی کشورهای در حال توسعه دارند. ایجاد این گروه‏ها می‏تواند متأثر از عوامل مختلف جغرافیایی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، و اقتصادی باشد. بنابراین، تحقیق حاضر با هدف بررسی عوامل مؤثر بر نگرش زنان روستایی نسبت به گروه‏های خودیار در بخش بزینه ‏رود تدوین شده است. پژوهش به صورت ترکیبی‏- اکتشافی متوالی انجام شده است. در مرحله نخست نگرش زنان روستایی به ایجاد گروه‏های خودیار با استفاده از روش نمونه‏گیری هدفمند از طریق مصاحبه احصا و در مرحله دوم به تحلیل بیشترین عوامل مؤثر در نگرش زنان روستایی نسبت به ایجاد گروه‏های خودیار از طریق پرسش‏نامه محقق ‏ساخته با استفاده از آزمون تی تک‏نمونه‏ای پرداخته شده است. در مرحله اول پژوهش، عوامل مؤثر در ایجاد گروه‏های خودیار در قالب ۲۷ مفهوم احصا و در پنج بُعد طبقه‏بندی ‏شد. نتایج مرحله دوم نیز حاکی از آن است که میانگین عددی حاصل در ابعاد اجتماعی- اقتصادی، پذیرش فناوری و مشارکت، بازاریابی، آموزش و حمایت، بانکداری/ اعتبارات به ترتیب مبیّن بالابودن عوامل مؤثر در نگرش زنان روستایی نسبت به ایجاد گروه‏های خودیار بوده و عوامل اجتماعی- اقتصادی مهم‏ترین عامل تأثیرگذار در ایجاد گروه‏های خودیار زنان روستایی است. بنابراین، نتایج نشان می‏دهد استفاده از سرمایه جمعی در اجرای فعالیت‏ها و استفاده مشاع از ابزارهای تولید باعث صرفه‏ جویی در عوامل تولید خواهد شد و تلاش‏های جمعی در امور مربوط به گروه‏های خودیار و انعطاف‏ پذیری در قوانین و مقررات سبب افزایش بازدهی زنان عضو می‏شود.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.