اثر پرایمینگبذر بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک بخش هوایی و ریشه گندم نان (Triticum aestivum L.) در شرایط کاشت لولههای گلدانی داخل مزرعه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر پرایمینگبذر بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک بخش هوایی و ریشه گندم نان (Triticum aestivum L.) در شرایط کاشت لولههای گلدانی داخل مزرعه دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر پرایمینگبذر بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک بخش هوایی و ریشه گندم نان (Triticum aestivum L.) در شرایط کاشت لولههای گلدانی داخل مزرعه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر پرایمینگبذر بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک بخش هوایی و ریشه گندم نان (Triticum aestivum L.) در شرایط کاشت لولههای گلدانی داخل مزرعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر پرایمینگبذر بر برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک بخش هوایی و ریشه گندم نان (Triticum aestivum L.) در شرایط کاشت لولههای گلدانی داخل مزرعه :
تعداد صفحات : ۱۸
چکیده
پرایمینگبذر تکنیکی نسبتاً جدید، ساده و کمهزینه برای بهبود صفات مرتبط با جوانهزنی و استقرار گیاهچه در شرایط تنش و عدم تنش میباشد. هدف اصلی از انجام این تحقیق، بررسی اثر تیمارهای مختلف پرایمینگبذر روی برخی ویژگیهای مورفوفیزیولوژیک سه رقم گندم نان در شرایط کاشت لولههای گلدانی داخل مزرعه بود. در این تحقیق، سه رقم گندم نان (ریژاو، سرداری و کریم) و ۱۱ تیمار پرایمینگبذر، شامل پرایمینگ هورمونی: جیبرلیک اسید با غلظت ۱۰۰میلیگرم بر لیتر و ۲۴- اپیبراسینولید با غلظت ۱ میلیگرم بر لیتر، اسموپرایمینگ: کلرید پتاسیم با غلظت ۱۰۰ میلی مول در لیتر و پلیاتیلن گلیکول ۴۰۰۰ با پتانسیلهای ۳/۲- و ۹/۲- بار، پرایمینگغذایی شامل سولفات روی آبدار با غلظتهای ۱/۰ و ۳/۰ درصد وزنی-حجمی، اوره با غلظتهای ۲ و ۴ گرم در لیتر، آسکوربیک اسید با غلظت ۱۰۰ میلیگرم بر لیتر، تیمار هیدروپرایمینگ با آبمقطر یکبار تقطیرشده و تیمار شاهد بدون پرایم در قالب آزمایش فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار در سال زراعی ۹۶-۱۳۹۵ در ایستگاه تحقیقات کشاورزی ماهیدشت کرمانشاه مورد مطالعه قرار گرفت. اثر رقم و تیمارهای مختلف پرایمینگبذر بر همه صفات اندازهگیریشده، در سطح احتمال یک درصد معنیدار بود. رقم کریم بیشترین محتوای نسبی آب برگ (۵۸/۷۹ درصد)، سطح برگ پرچم (۱۹/۱۵ سانتیمترمربع)، حجم ریشه (۹/۳۰ سانتیمترمکعب)، وزن خشک ریشه (۶/۴ گرم در لوله)، وزن خشک شاخساره (۷/۲۶ گرم در لوله)، نسبت وزن خشک ریشه به شاخساره (۱۷/۰) را نسبت به ارقام دیگر داشت. رقم سرداری با ارتفاع بوته ۴/۹۸ سانتیمتر و طول ریشه ۱۱۸ سانتیمتر نسبت به دیگر ارقام برتری نشان داد. رقم ریژاو بیشترین شاخص سبزینگی (۳/۴۶) را داشت. بیشترین محتوای نسبی آب برگ، ارتفاع بوته، سطح برگ پرچم و شاخصکلروفیل بهترتیب مربوط به تیمارهای غذایی اوره با غلظت چهار گرم در لیتر (۵۱/۸۱ درصد، ۹/۸۹ سانتیمتر، ۸۴/۱۶ سانتیمترمربع و ۴۷) و سولفات روی با غلظت ۳/۰ درصد (۷۵/۸۰ درصد، ۸/۸۸ سانتیمتر، ۱۳/۱۶ سانتیمترمربع و ۴۶) بود. در این تحقیق، تیمارهای پرایمینگبذر با اوره در غلظت چهار گرم در لیتر و سولفات روی با غلظت ۳/۰ درصد، بهعنوان تیمارهای برتر پرایمینگبذر گندم برای شرایط دیم شناسایی گردیدند و به کارگیری این تیمارها احتمالاً میتواند در بهبود عملکرد دانه گندم در شرایط دیم مفید باشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.