ارزیابی کارایی مدل گردش عمومی CanESM2 و مدل منطقه ای REMO به منظور پیش بینی تغییرات ویژگی های اقلیمی در آبخیز جازموریان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کارایی مدل گردش عمومی CanESM2 و مدل منطقه ای REMO به منظور پیش بینی تغییرات ویژگی های اقلیمی در آبخیز جازموریان دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کارایی مدل گردش عمومی CanESM2 و مدل منطقه ای REMO به منظور پیش بینی تغییرات ویژگی های اقلیمی در آبخیز جازموریان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کارایی مدل گردش عمومی CanESM2 و مدل منطقه ای REMO به منظور پیش بینی تغییرات ویژگی های اقلیمی در آبخیز جازموریان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کارایی مدل گردش عمومی CanESM2 و مدل منطقه ای REMO به منظور پیش بینی تغییرات ویژگی های اقلیمی در آبخیز جازموریان :

تعداد صفحات : ۲۱

گرم ­شدن سیاره­ زمین، به ­دلیل افزایش تغییرات در بارندگی و دما بر دسترسی به منابع آبی، به ­ویژه در مناطق خشک، اثری جدی دارد. مدل­های اقلیمی گردش عمومی جو (GCM) و منطقه ­ای (RCM) به ­عنوان ابزار اصلی ارزیابی تغییرات ویژگی­های اقلیمی در دوره­ آینده محسوب می­شوند. متفاوت­ بودن تفکیک مکانی این مدل­ها سبب اختلاف در نتایج ارزیابی تغییرات ویژگی­های اقلیمی می­شود. ازاین­رو در این مطالعه کارایی مدل بزرگ­ مقیاس CanESM2 و مدل منطقه­ ای REMO در آبخیز جازموریان باکاربرد معیارهای آماری ارزیابی گردید. نتایج نشان دادند که، مدل CanESM2 نسبت به مدل منطقه ای REMO از عملکرد بهتری برای پیش ­بینی ویژگی­های اقلیمی برخوردار است. شبیه­ سازی ویژگی­های اقلیمی براساس مدل CanESM2 نشان داد که بارندگی تحت سناریوهای RCP2.6، RCP4.5 و RCP8.5 به‎ترتیب ۱۹/۲۳، ۱۸/۵۵ و ۱۴/۵۵ میلی­متر در ایستگاه ایرانشهر و در ایستگاه بم ۸/۳۱، ۱۰/۶۶ و ۱۵/۷۲ میلی­متر نسبت به دوره­ی مشاهداتی کاهش خواهد یافت. میانگین مقادیر شبیه­ سازی شده دما تحت سناریوهای مطالعاتی نشان داد که دمای متوسط در ایستگاه ایرانشهر به­ ترتیب ۱/۵۷، ۲/۱۵ و ۳/۱ درجه­ سانتی­گراد و در ایستگاه بم ۱/۸۴، ۲/۳۱ و ۳/۳۵ درجه­ سانتی­گراد نسبت به دوره­ مشاهداتی افزایش خواهد یافت. به­ طورکلی نتایج حاصل از پیش­ بینی ویژگی­های بارندگی و دمای متوسط در آبخیز جازموریان حاکی از آن هستند که احتمال وقوع دوره­ های خشک طولانی­ تر در آینده نسبت به دوره­ مشاهداتی در این منطقه افزایش خواهد یافت. ازاین­ رو اطلاع از روند تغییرات ویژگی­های اقلیمی می­تواند به مدیران و برنامه­ ریزان در ارائه­ راهکار­های لازم در شرایط تغییر اقلیم آینده کمک کند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.