اثر تنش شوری و خشکی بر خصوصیات جوانهزنی علفهرز گلرنگ وحشی (Carthamus oxycantha)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر تنش شوری و خشکی بر خصوصیات جوانهزنی علفهرز گلرنگ وحشی (Carthamus oxycantha) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر تنش شوری و خشکی بر خصوصیات جوانهزنی علفهرز گلرنگ وحشی (Carthamus oxycantha) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تنش شوری و خشکی بر خصوصیات جوانهزنی علفهرز گلرنگ وحشی (Carthamus oxycantha)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر تنش شوری و خشکی بر خصوصیات جوانهزنی علفهرز گلرنگ وحشی (Carthamus oxycantha) :
تعداد صفحات : ۱۶
گلرنگوحشی (Carthamus oxycantha)، از جمله علفهرز مهم در مزارع زعفران استان خراسان رضوی محسوب میشود. بهمنظور بررسی اثر تنش شوری و خشکی بر خصوصیات جوانهزنی اینگونه علف هرز، آزمایشهایی بهصورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملاً تصادفی در چهار تکرار، در سال ۱۳۹۵ در آزمایشگاه تحقیقات علوم علفهایهرز دانشگاه فردوسی مشهد، انجام شد. عوامل مورد بررسی شامل پتانسیل آب ناشی از کلرور سدیم و پلی اتیلن گلایکول (PEG) در هشت سطح (صفر، ۱/۰-، ۲/۰-، ۴/۰-، ۶/۰-، ۸/۰-، ۱- و ۲/۱- مگاپاسکال) و دما در شش سطح ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵، ۳۰ و ۳۵ درجه سانتیگراد بودند. در هر دو تنش، بیشترین درصد و سرعت جوانهزنی بهترتیب در دماهای ۲۰، ۱۵، ۲۵،۱۰ و درنهایت ۳۰ درجه سانتیگراد مشاهده شد. پتانسیل آب موردنیاز برای ۵۰ درصد کاهش درصد جوانهزنی برای تنش شوری در دماهای ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۲۵ و ۳۰ درجه سانتیگراد، بهترتیب برابر با ۲۶/۲-، ۶۴/۳-، ۴۳/۴-، ۶۳/۲- و ۹۴/۱- مگاپاسکال و بهطور مشابه برای تنش خشکی برابر با ۶۵/۱-، ۶۸/۱-، ۹۲/۱-، ۴۳۰/۱- و ۱۲ /۰- مگاپاسکال بود. با تغییر پتانسیل آب ناشی از کلرور سدیم از صفر تا ۶/۰- مگاپاسکال، دمای بهینه از ۹۹/۱۹ به ۴۳/۱۷ و با تغییر پتانسیل آب ناشی از پلی اتیلن گلایکول از صفر به ۲/۰- مگاپاسکال، دمای بهینه از ۹۹/۱۹ به ۹۰/۱۷ کاهش پیدا کرد. بهطورکلی و بر مبنای نتایج این آزمایش، حساسیت گلرنگ وحشی به خشکی بیشتر از شوری بود و پتانسیل گسترش آن در مناطق شور و همچنین مدیریت این علفهرز در اراضی شور میبایست موردتوجه قرار گیرد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.