ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی و ارتباط بین صفات در ژنوتیپ‌های چغندرقند در شرایط نرمال و تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی و ارتباط بین صفات در ژنوتیپ‌های چغندرقند در شرایط نرمال و تنش شوری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی و ارتباط بین صفات در ژنوتیپ‌های چغندرقند در شرایط نرمال و تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی و ارتباط بین صفات در ژنوتیپ‌های چغندرقند در شرایط نرمال و تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی و ارتباط بین صفات در ژنوتیپ‌های چغندرقند در شرایط نرمال و تنش شوری :

تعداد صفحات : ۱۷

به منظور ارزیابی خصوصیات کمی و کیفی و ارتباط بین صفات در ژنوتیپ‌های چغندرقند آزمایشی در دو شرایط نرمال و تنش شوری در قالب طرح بلوک کامل تصادفی در سه تکرار در ایستگاه تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی میاندوآب در دو سال زراعی ۹۶-۱۳۹۵اجرا شد. نتایج نشان داد بین دو محیط نرمال و شوری از نظر صفات کمی و کیفی مورد بررسی اختلاف معنی دار وجود نداشت، همچنین تفاوت بین ژنوتیپ‌های از نظر کلیه صفات مورد بررسی به غیر از درصد قند خالص معنی‌دار بود. اثر متقابل ژنوتیپ در محیط نیز بر کلیه صفات به غیر از درصد قند خالص معنی‌دار بود. بالاترین عملکرد ریشه، عملکرد قند ناخالص وعملکرد قند خالص در هر دو شرایط نرمال و تنش شوری به ژنوتیپ‌های شماره ۱۴ و ۱۵ اختصاص داشت. بر اساس نتایج همبستگی بین صفات در هر دو شرایط محیطی عملکرد قند خالص با با عملکرد ریشه، درصد قند خالص و عملکرد قند ناخالص همبستگی مثبت و معنی‌دار داشت. بر اساس نتایج تجزیه رگرسیون گام به گام عملکرد ریشه، ضریب استحصال قند و درصد قند ناخالص در شرایط نرمال با تیبن۹۳ درصد از تغییرات عملکرد قند خالص و در شرایط تنش شوری با تبین بین ۸۴ درصد از تغییرات به عنوان مؤثرترین صفات بر عملکرد قند خالص شناسایی شدند. بنابراین گزینش ژنوتیپ ها بر اساس صفات مذکور می‌تواند در دستیابی به ژنوتیپ‌های پر محصول مثمر ثمر باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.