بررسی میزان مشارکت، سوابق خانوادگی، علایم و نشانه‌ها و میزان بروز سرطان پستان در زنان شرکت‌کننده در برنامه غربالگری سرطان پستان در جمعیت تحت پوشش مراکز بهداشت شهرستان اراک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان مشارکت، سوابق خانوادگی، علایم و نشانه‌ها و میزان بروز سرطان پستان در زنان شرکت‌کننده در برنامه غربالگری سرطان پستان در جمعیت تحت پوشش مراکز بهداشت شهرستان اراک دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان مشارکت، سوابق خانوادگی، علایم و نشانه‌ها و میزان بروز سرطان پستان در زنان شرکت‌کننده در برنامه غربالگری سرطان پستان در جمعیت تحت پوشش مراکز بهداشت شهرستان اراک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان مشارکت، سوابق خانوادگی، علایم و نشانه‌ها و میزان بروز سرطان پستان در زنان شرکت‌کننده در برنامه غربالگری سرطان پستان در جمعیت تحت پوشش مراکز بهداشت شهرستان اراک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان مشارکت، سوابق خانوادگی، علایم و نشانه‌ها و میزان بروز سرطان پستان در زنان شرکت‌کننده در برنامه غربالگری سرطان پستان در جمعیت تحت پوشش مراکز بهداشت شهرستان اراک :

مقدمه: سرطان پستان شایع‌ترین سرطان زنان در سراسر جهان می‌باشد. این مطالعه با هدف بررسی سوابق خانوادگی، نشانه‌ها و میزان بروز سرطان پستان در جمعیت زنان ۳۰ تا ۷۰ سال تحت پوشش مراکز بهداشت شهرستان اراک و همچنین درصد مشارکت ایشان در برنامه غربالگری انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه مقطعی، کلیه زنان ۳۰ تا ۷۰ سال تحت پوشش مراکز بهداشت شهرستان اراک در فاصله سال‌های ۱۳۹۵ تا ۱۳۹۸ که برای غربالگری سرطان پستان به مراکز بهداشتی-درمانی شهری، روستایی و حاشیه شهر اراک مراجعه کرده بودند و اطلاعات آن‏ها در سامانه سیب ثبت شده بود بررسی شدند. سوابق خانوادگی و علایم و نشانه‌های ثبت ‌شده بیماران گزارش و درصد مشارکت در برنامه غربالگری و میزان بروز سرطان پستان (در هر ۱۰.۰۰۰ نفر) در این گروه سنی محاسبه شد.
یافته‌ها: جمعیت زنان ۳۰ تا ۷۰ سال تحت پوشش مراکز بهداشت شهرستان اراک ۷۴۳/۱۴۵ نفر بود و ۱۶۸/۵۶ نفر (۵/۳۸%) در برنامه غربالگری سرطان پستان شرکت کرده بودند. درصد مشارکت افراد ساکن روستا (۳/۷۱%) بیشتر از شهر (۹/۳۳%) و حاشیه‌ شهر (۱/۳۵%) بود. شایع‌ترین مشکلات گزارش شده مربوط به سابقه خانوادگی سرطان پستان و توده پستان بود. میانگین (انحراف معیار) سن تشخیص سرطان پستان در جمعیت پژوهش ۴۹/۴۹ (۵۳/۹) سال بود. میزان بروز سرطان پستان در سال‌های ۱۳۹۵، ۱۳۹۶، ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸، به‌ترتیب، برابر ۸۵/۷، ۶۱/۸، ۲۶/۱۰ و ۷۰/۱۰ (در هر ۱۰.۰۰۰ نفر) بود که روند افزایشی داشته است. همچنین، بالاترین میزان بروز در گروه سنی ۵۹-۴۶ سال مشاهده شد.
نتیجه‌گیری: درصد مشارکت زنان در برنامه غربالگری سرطان پستان در جمعیت شهری و حاشیه شهر پایین است. با توجه به روند افزایشی بروز سرطان پستان، اطلاع‌رسانی در خصوص شناخت عوامل خطر و نشانه‌های سرطان پستان و اهمیت مراجعه به‌موقع جهت غربالگری ضروری است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.