تعدیل قند خون و پروفایل‌های چربی توسط مشتقات باز شیف E))-3-(H1-ایمیدازول-۴-ایل)-۲-((۲-اکسیندولین-۳-ایلیدین) آمینو)پروپانوییک اسید در رت‌های دیابتی شده نوع دو با استرپتوزوتوسین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعدیل قند خون و پروفایل‌های چربی توسط مشتقات باز شیف E))-3-(H1-ایمیدازول-۴-ایل)-۲-((۲-اکسیندولین-۳-ایلیدین) آمینو)پروپانوییک اسید در رت‌های دیابتی شده نوع دو با استرپتوزوتوسین دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعدیل قند خون و پروفایل‌های چربی توسط مشتقات باز شیف E))-3-(H1-ایمیدازول-۴-ایل)-۲-((۲-اکسیندولین-۳-ایلیدین) آمینو)پروپانوییک اسید در رت‌های دیابتی شده نوع دو با استرپتوزوتوسین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعدیل قند خون و پروفایل‌های چربی توسط مشتقات باز شیف E))-3-(H1-ایمیدازول-۴-ایل)-۲-((۲-اکسیندولین-۳-ایلیدین) آمینو)پروپانوییک اسید در رت‌های دیابتی شده نوع دو با استرپتوزوتوسین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعدیل قند خون و پروفایل‌های چربی توسط مشتقات باز شیف E))-3-(H1-ایمیدازول-۴-ایل)-۲-((۲-اکسیندولین-۳-ایلیدین) آمینو)پروپانوییک اسید در رت‌های دیابتی شده نوع دو با استرپتوزوتوسین :

سابقه و هدف: دیابت نوعی بیماری متابولیکی است که در سوخت و ساز قندها و چربی های بدن اختلال ایجاد می کند. هدف از مطالعه حاضر بررسی اثر مشتقات باز شیف ایساتین بر میزان گلوکز و چربی خون در رت های دیابتی شده نوع دو با استرپتوزوتوسین بود.
روش بررسی: داروها (انسولین، گلی بن کلامید، باز شیف I و باز شیف II) به صورت داخل صفاقی، به مدت ۱۴ روز تزریق شد. پس از ۱۴ روز، از همه گروه ها نمونه خونی تهیه و میزان گلوکز و پروفایهای چربی خون اندازه گیری شد.
یافته ها: تزریق استرپتوزتوسین باعث افزایش معنی دار قند، تری گلیسرید، کلسترول و LDL خون، اما کاهش معنی دار HDL خون نسبت به گروه کنترل شد. همچنین، تزریق انسولین، گلی بن کلامید، باز شیف I و دوزهای مختلف باز شیف II (به مدت ۱۴ روز) در گروه دیابتی باعث کاهش معنی دار قند، تری گلیسرید، کلسترول و LDL خون، ولی افزایش معنی دار HDL خون نسبت به گروه شاهد دیابتی شد. تزریق کمترین دوز باز شیف II (mg/kg 25) به همراه گلی بن کلامید (mg/kg 5) باعث کاهش معنی دار قند خون نسبت به گروه کنترل یا گلی بن کلامید شد، اما اثر معنی داری در سطح تری گلیسرید، کلسترول، HDL و LDL خون نسبت به گروه کنترل، انسولین یا گلی بن کلامید مشاهده نشد.
نتیجه گیری: این نتایج نشان می دهد که مشتقات بازشیف E))-3-(H1-ایمیدازول-۴-ایل)-۲-((۲-اکسیندولین-۳-ایلیدین) آمینو)پروپانوییک اسید ممکن است در درمان دیابت موثر باشد. تأثیر باز شیف I و باز شیف II احتمالاً به دلیل وجود حلقه ایساتین و یا ایمیدازول و خواص آنتی اکسیدانی آنها است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.