تأثیر درصد فوم و دمای پخت بر خواص عایقهای دیر گداز فومی آلومینا
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تأثیر درصد فوم و دمای پخت بر خواص عایقهای دیر گداز فومی آلومینا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تأثیر درصد فوم و دمای پخت بر خواص عایقهای دیر گداز فومی آلومینا کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر درصد فوم و دمای پخت بر خواص عایقهای دیر گداز فومی آلومینا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تأثیر درصد فوم و دمای پخت بر خواص عایقهای دیر گداز فومی آلومینا :
آجرهای عایق آلومینا بالا به طور گسترده ای در کوره های صنعتی مختلف و آزمایشگاهی به کار میروند. یکی از انواع این آجر ها نوع فومی می باشد. با روش فومی دیرگدازهای بسیار سبک با تخلخل های بسته میکرونی کروی و بدون اضافه شدن ناخالصی فلاکس قابل تولید می باشند.هدایت حرارتی عایقهای دیرگداز فومی از دیگر انواع عایقها بسیار کمتر بوده و از طرفی نیز دارای استحکام سرد بالاتری می باشند. در تحقیق حاضر از فوم سنگین آتش نشانی برای ایجاد تخلخل استفاده گردید و اثر میزان فوم، کائولن و دمای پخت بر خواص آجر های عایق آلومینایی بررسی شد. آجرهای عایق با۹۰% آلومینا در آنالیز شیمیایی پس از پخت در دمایCº۱۵۴۰ دارای دانسیته بالکg/cm3 75/0و استحکام فشاری سرد kgf/ cm2 85 بودند.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.