پاورپوینت الهی اردبیلی، حسین بن عبدالحق


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل فشرده
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت الهی اردبیلی، حسین بن عبدالحق دارای ۱۴ اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی پاورپوینت الهی اردبیلی، حسین بن عبدالحق،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت الهی اردبیلی، حسین بن عبدالحق :

محتویات

۱ ولادت
۲ تحصیلات
۳ به سوی هرات
۴ بازگشت به اردبیل
۵ وفات
۶ آثار
۷ منابع مقاله
۸ وابسته‌ها

ولادت

او در سال ۸۷۰ق در اردبیل متولد شد. دوران کودکى و نوجوانى را در زادگاهش سپرى نمود.

تحصیلات

وی ایّام کودکی و نوجوانی را تحت تربیت اخلاقی و معنوی پدر سپری کرد و با تشویق او از دوره جوانی در زادگاهش اردبیل به آموختن مقدمات زبان و ادبیات عربی و مبانی علوم شرعی پرداخت. اوّلین استادش علی آملی است. الهی پس از پشت سر نهادن مقدّمات ادبی، به محضرش شتافت. وی در اوایل حاشیه بر قواعد علاّمه حلّی یادآور می‌شود:

«روش ما در دانش‌های فقهی و شرعی که آموخته ایم از دانشور وارسته و زاهد علی آملی است که او از ابوالحسن محمد حلّی و او از شرف‌الدین مکّی و وی از شیخ فاضل مقداد و مورد اشاره شیخ شهید و ایشان از سعید و شریف و این دو از علامه صاحب این کتاب مطلب یاد گرفته‌اند.»

مرحوم خوانساری ضمن این که آملی را از بزرگان علما و فقها قلمداد می‌نماید می‌افزاید: الهی در نوشته‌ها و فعالیت‎های تبلیغی و آموزشی از این شخصیت روایت کرده است.

استاد دیگرش شیخ حیدر (متوفی: ۸۹۳ق) می‌باشد.

احتمال می‌رود الهی تا حدود ۸۹۰ ق در اردبیل از افکار شیخ حیدر صفوی بهره برده باشد.

آموزش‌های عارفانه حیدر صفوی جنبه‌های ذوقی و معنوی را در ذهن و روح الهی اردبیلی شکوفا ساخت و به همین دلیل بین شاگرد و استاد پیوند قلبی و عاطفی برقرار شد و الهی به توصیه شیخ حیدر به منطقه خراسان بزرگ (شامل خراسان کنونی و بخشهایی از افغانستان و ماوراءالنهر) اعزام گردید و به فعالیت تبلیغی و نشر اندیشه‌های عرفانی پرداخت.

به سوی هرات

چندى در هرات به ندیمى امیر على شیر نوائى و غریب میرزا فرزند سلطان حسین میرزا گذراند و آن‌گاه به فارس عزیمت کرد و در حوزه مولانا جلال‌الدین دوانى و امیر غیاث‌الدین منصور دشتکى، دو استاد بى بدیل آن عصر، در علوم عقلانى به کمال رسید.

بازگشت به اردبیل

آن‌گاه در حدود سال ۹۰۲ق به وطن خویش بازگشت و در حظیره شیخ صفى به تدریس پرداخت. الهى در این دوران به عنوان استاد علوم عقلى و نقلى شهره عام و خاص گردید. او اولین کسى است که معارف جعفرى را به فارسی ترجمه نموده است.

الهى تا آخر عمر در اردبیل زندگى نمود و در آ

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.