ارزیابی کمی و کیفی روغن بذر دو گونه شورروی Salicornia europaeae و Halocnemum strobilaceum به عنوان منبع روغن خوراکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کمی و کیفی روغن بذر دو گونه شورروی Salicornia europaeae و Halocnemum strobilaceum به عنوان منبع روغن خوراکی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کمی و کیفی روغن بذر دو گونه شورروی Salicornia europaeae و Halocnemum strobilaceum به عنوان منبع روغن خوراکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کمی و کیفی روغن بذر دو گونه شورروی Salicornia europaeae و Halocnemum strobilaceum به عنوان منبع روغن خوراکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کمی و کیفی روغن بذر دو گونه شورروی Salicornia europaeae و Halocnemum strobilaceum به عنوان منبع روغن خوراکی :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۱۳

شناسایی و کشت دانه های روغنی جدید گامی مهم در جهت تامین روغن مورد نیاز در کشور است. با توجه به گستردگی مناطق شور، کشت و بهره برداری از گیاهان مقاوم به شوری در شرایطی که هم آب و هم خاک شور است، می تواند گزینه ای مناسب در زمینه تولید و استحصال روغن های گیاهی از گیاهان مقاوم به شوری باشد. هدف از این پژوهش، بررسی درصد روغن قابل استحصال و تعیین ترکیب های اسیدهای چرب در دو گونه شورروی Salicornia europaeae و Halocnemum strobilaceum در حاشیه دریاچه ارومیه بود. بدین منظور، اقدام به جمع آوری بذر گونه ها در فصل پاییز ۱۳۹۵ شد. استخراج اسیدهای چرب، توسط حلال انجام شد. مخلوط حلال و روغن، توسط دستگاه تقطیر در خلا گردشی جدا گردید و بعد از تهیه متیل استر و تزریق به دستگاه گاز کروماتوگرافی (GC)، آنالیز اسیدهای چرب انجام شد. برای شناسایی اسیدهای چرب، از مخلوط استاندارد اسیدهای چرب، ساخت شرکت سیگما با مقایسه زمان های بازداری استفاده گردید. اطلاعات حاصل، با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون آماری t مستقل تجزیه وتحلیل شد. میانگین بازده روغن بدست آمده از دو گونه S .europaeae و H. strobilaceum به ترتیب ۱۸.۵۸% و ۹.۲۸% محاسبه شد. درمجموع، ۱۲ اسید چرب شامل لوریک اسید (C12:0)، مریسیتیک اسید (C14:0)، میریستولئیک اسید (C14:1n5)، پالمیتیک اسید (C16:0)، پالمیتولئیک اسید (C16:1n7)، استئاریک اسید (C18:0)، اولئیک اسید (C18:1n9)، لینولئیک اسید (C18:2n6cis)، آلفا-لینولنیک اسید (C18:3n3)، گاما-لینولئیک اسید (C18:3n6)، استئاریک اسید (C18:0) و آراشیدیک اسید (C20:0) در پروفیل این دو گونه ثبت شد. لینولئیک اسید به ترتیب با ۵۶% و ۵۴.۷% در S. europaeae وH. strobilaceum اسید چرب غیراشباع بود. پالمیتیک اسید نیز با ۱۱.۴% و ۹.۷% درصد به ترتیب در S. europaeae و H. strobilaceum، اسید چرب اشباع غالب بود. نتایج نشان داد که با توجه به بازده روغن (۱۸.۵۸%) و درصد اسیدهای چرب اشباع و غیراشباع شناسایی شده، بذر گونه S. europaeae می تواند به عنوان یک منبع روغن خوراکی مورد ارزیابی و بررسی قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.