تاثیر اسانس گیاهان آویشن، بومادران، سیر و کاکوتی بر عملکرد جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر اسانس گیاهان آویشن، بومادران، سیر و کاکوتی بر عملکرد جوجه های گوشتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر اسانس گیاهان آویشن، بومادران، سیر و کاکوتی بر عملکرد جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اسانس گیاهان آویشن، بومادران، سیر و کاکوتی بر عملکرد جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر اسانس گیاهان آویشن، بومادران، سیر و کاکوتی بر عملکرد جوجه های گوشتی :

سال انتشار : ۱۴۰۰

تعداد صفحات : ۸

مقدمه: اسانس گیاهان دارویی به عنوان ترکیبات جایگزین آنتی بیوتیکها در جیره طیور مورد توجه هستند. اسانسها یاروغنهای فرار گیاهی که به عنوان ترکیبات موثره گیاهان شناخته میشوند، عامل اصلی بوی گیاه میباشند. اجزای اصلی اسانس گیاهان شامل ترکیبات اکسیژن دار، الکلها، استرها، آلدئیدها، کتونها، فنولها، ترپنها و درصد کمی ترکیبات غیر فرار مانند پارافینها و واکسها میباشد.مواد و روش ها: به منظور بررسی سطوح مختلف اسانس گیاهان آویشن، کاکوتی، بومادران و سیر بر عملکرد جوجه های گوشتی، از ۷۸۰ قطعه جوجه گوشتی نر سویه راس- ۳۰۸ در قالب طرح کاملا تصادفی با ۱۳ تیمار، ۴ تکرار و ۱۵پرنده در هر تکرار استفاده شد. اسانس گیاه آویشن، بومادران، سیر و کاکوتی در سطوح ۵۰، ۱۰۰ و ۱۵۰ میلی گرم در هرکیلوگرم جیره اضافه و یک جیره فاقد اسانس به عنوان گروه شاهد در نظر گرفته شد. جوجه ها به صورت هفتگی وزن کشی شده، میزان افزایش وزن، خوراک مصرفی، ضریب تبدیل خوراک و شاخص کارایی تولید محاسبه شد. داده ها با استفاده از نرم افزار SAS و به روش GLM آنالیز شده و مقایسه میانگینها با استفاده از آزمون توکی-کرامر انجام شد.نتایج و بحث: نتایج نشان داد سطح ۵۰ میلی گرم اسانس گیاهان آویشن، بومادران، سیر و کاکوتی، وزن زنده بالاتری نسبت به سایر سطوح نشان دادند. بالاترین خوراک مصرفی در سطح ۵۰ میلی گرم اسانس آویشن، کاکوتی، بومادران و سطح ۱۰۰ میلی گرم سیر مشاهده شد. هیچ یک از تیمارها از نظر ضریب تبدیل خوراک تفاوت معنیداری با یکدیگر نداشتند. بالاترین شاخص کارایی تولید در تیمارهای بومادران، سیر و کاکوتی در سطح ۵۰ میلی گرم و آویشن در سطح ۱۵۰ میلی گرم مشاهده شد.نتیجه گیری کلی:با توجه به نتایج مثبت اسانس ها بر عملکرد جوجه های گوشتی، نتیجه گیری میشود اسانس گیاهان دارویی بومادران، سیر و کاکوتی در سطح ۵۰ میلی گرم و اسانس آویشن در سطح ۱۵۰ میلی گرم میتواند تاثیر مثبتی بر عملکرد و افزایش شاخص کارایی تولید جوجه های گوشتی داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.