تعیین ارزش غذایی پنج گونه از گیاهان شورپسند منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز (in vitro) و کیسه نایلونی (in situ)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ارزش غذایی پنج گونه از گیاهان شورپسند منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز (in vitro) و کیسه نایلونی (in situ) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ارزش غذایی پنج گونه از گیاهان شورپسند منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز (in vitro) و کیسه نایلونی (in situ)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ارزش غذایی پنج گونه از گیاهان شورپسند منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز (in vitro) و کیسه نایلونی (in situ)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ارزش غذایی پنج گونه از گیاهان شورپسند منطقه سیستان با استفاده از تکنیک تولید گاز (in vitro) و کیسه نایلونی (in situ) :

تعداد صفحات : ۲۵

  این پژوهش به منظور تعیین ترکیبات شیمیایی و ارزش غذایی پنج گونه از گیاهان منطقه سیستان شامل اشنان ( Seidlitzia rosmarinus )، رندوک ( Salsola yazdiana Assadi )، سیاه شور ( Suaeda fruticosa )، شوران ( Salsola vermiculata ) و آنابازیس ( Anabasis setifer a ) با استفاده از تکنیک­های in vitro و in situ انجام شد. نمونه­ها در فصل پاییز و به صورت تصادفی سیستماتیک، طبق روش­های استاندارد، جمع­آوری و در شرایط سایه خشک شدند. پس از آسیاب کردن، ترکیبات شمیایی (ماده خشک ( DM )، ماده آلی ( OM )، خاکستر ( ASH )، پروتئین خام ( CP )، چربی خام ( EE )، دیواره سلولی ( NDF ) و دیواره سلولی فاقد همی سلولز ( ADF ))، تجزیه­پذیری ماده خشک ( in situ )، حجم تجمعی گاز تولیدی در زمان ۲، ۴، ۶، ۱۲، ۲۴، ۴۸، ۷۲ و ۹۶ ساعت، گوارش­پذیری ماده آلی ( OMD ) و انرژی قابل متابولیسم ( ME ) آنها تعیین شدند. نتایج حاصل از این آزمایش نشان داد که در بین گونه­های مورد مطالعه از نظر ترکیبات شیمیایی اختلاف معنی­دار وجود داشت (۰۵/۰> P ). میزان پروتئین گونه­های فوق بین ۰۵/۶ و ۹۵/۱۱ درصد و ADF بین ۰۲/۲۸و ۵۴/۳۶ درصد و NDF بین ۱۴/۴۱ و ۹۴/۴۸ درصد بود. بین تجزیه­پذیری ماده خشک در زمان­های مختلف انکوباسیون، فراسنجه­های مختلف تجزیه­پذیری و تجزیه­پذیری موثر تفاوت بسیار معنی­دار (۰۱/۰ P< ) وجود داشت. بیشترین مقدار تجزیه­پذیری بالقوه و تجزیه ­ پذیری موثر در سرعت عبور 2 درصد در گونه اشنان بود. همچنین، بیشترین حجم گاز تجمعی در زمان 96 ساعت مربوط به گونه رندوک بود. اما فراسنجه ­ های تولید گاز ( b, OMD, ME ) در گونه اشنان بیشتر از دیگر گونه­ها بود. نتایج نشان می­دهد که بین گونه ­ های مورد مطالعه، اشنان بالاترین ارزش غذایی را داشت و همچنین، بین آزمایشات in situ و in vitro   همبستگی مثبت بالایی در این گونه ­ ها وجود داشت و می ­ توان از تکنیک تولید گاز برای ارزیابی ارزش غذایی این گونه ­ ها استفاده کرد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.