مکان یابی QTL های برخی صفات مرتبط با اندازه و شکل دانه در جمعیت لاین های خویش آمیخته نوترکیب گندم نان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مکان یابی QTL های برخی صفات مرتبط با اندازه و شکل دانه در جمعیت لاین های خویش آمیخته نوترکیب گندم نان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مکان یابی QTL های برخی صفات مرتبط با اندازه و شکل دانه در جمعیت لاین های خویش آمیخته نوترکیب گندم نان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مکان یابی QTL های برخی صفات مرتبط با اندازه و شکل دانه در جمعیت لاین های خویش آمیخته نوترکیب گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مکان یابی QTL های برخی صفات مرتبط با اندازه و شکل دانه در جمعیت لاین های خویش آمیخته نوترکیب گندم نان :
سال انتشار : ۱۳۹۹
تعداد صفحات : ۱۳
شکل و اندازه دانه از مهمترین اجزای عملکرد و از مولفههای اصلی اهلی شدن در گندم بهشمار میروند. شناخت ماهیت ژنتیکی این صفات مهم و بهرهمندی از آن در برنامههای بهنژادی این محصول راهبردی از اهمیت زیادی برخوردار است. هدف از این مطالعه، شناسایی QTL های مرتبط با صفات شکل و اندازه دانه شامل وزن دانه، طول دانه، عرض دانه، نسبت عرض دانه به طول دانه، درجه کروی بودن دانه، محیط عمودی دانه، مساحت دانه در تصویر افقی، مساحت دانه در تصویر عمودی و حجم دانه در یک جمعیت نقشهیابی متشکل از ۱۱۸ لاین خویشآمیخته نوترکیب گندم نان حاصل از تلاقی واریته محلی ایرانی طبسی و واریته اصلاح شده اروپایی تایفون بود. در مجموع، تعداد نوزده QTL روی کروموزومهای ۱A، ۲A، ۲D، ۳B، ۴A، ۴D، ۵A، ۵B، ۵D، ۶A، ۷A و ۷B شناسایی شد. ژنومهایA ،B و D بهترتیب در ۵۳، ۲۶ و ۲۱ درصد از QTL ها مشاهده شدند. از میان صفات تحت بررسی، طول دانه با پنج QTL دارای بیشترین تعداد QTL های شناسایی شده بود. درجه کروی بودن دانه نیز با دو QTL بیشترین ارزش فنوتیپی (بهطور متوسط ۳/۴۲ درصد در هر QTL) را بهخود اختصاص داد. از میان نواحی QTL شناسایی شده، یک ناحیه روی کروموزوم ۲A کنترل کننده صفات طول و حجم دانه و یک ناحیه روی کروموزوم ۵D کنترل کننده صفات درجه کروی بودن دانه و مساحت دانه در تصویر افقی بود و بهعنوان نواحی پلیوتروپیک معرفی می شوند. نتایج حاصل از این پژوهش در توافق با مطالعات دیگر، در گزینش بهکمک نشانگر برای صفات شکل و اندازه دانه در برنامههای بهنژادی گندم نان توصیه می شود.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.