ارزیابی شبیه سازی عملکرد، بهره وری آب گیاه آفتابگردان و شوری خاک تحت تنش های آبی و شوری با استفاده از مدل AquaCrop


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی شبیه سازی عملکرد، بهره وری آب گیاه آفتابگردان و شوری خاک تحت تنش های آبی و شوری با استفاده از مدل AquaCrop دارای ۳۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی شبیه سازی عملکرد، بهره وری آب گیاه آفتابگردان و شوری خاک تحت تنش های آبی و شوری با استفاده از مدل AquaCrop  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی شبیه سازی عملکرد، بهره وری آب گیاه آفتابگردان و شوری خاک تحت تنش های آبی و شوری با استفاده از مدل AquaCrop،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی شبیه سازی عملکرد، بهره وری آب گیاه آفتابگردان و شوری خاک تحت تنش های آبی و شوری با استفاده از مدل AquaCrop :

تعداد صفحات : ۳۰

مدل AquaCrop ابزاری توانمند در شبیه سازی پاسخ گیاه به مدیریت های مختلف کمی و کیفی آبیاری می باشد که توسط سازمان جهانی خواروبار (FAO) توسعه یافته است. در این تحقیق جدیدترین نسخه این مدل (V. 6) به منظور شبیه سازی عملکرد، بهره-وری آب گیاه آفتابگردان و شوری خاک تحت مدیریت های مختلف آبیاری با آب شور مورد ارزیابی قرار گرفت. داده های مزرعه ای موردنیاز برای واسنجی و صحت سنجی مدل طی دو سال زراعی (۱۳۹۳ و ۱۳۹۴) جمع آوری شد. آزمایش بصورت فاکتوریل در قالب بلوک کامل تصادفی شامل دو فاکتور مدیریت کمی آبیاری در دو سطح (آبیاری کامل و آبیاری ناقص ریشه در سطح ۷۵ درصد) و مدیریت کیفی آب آبیاری در سه سطح (آب غیرشور، آب شور و تناوب آب شور و غیرشور) و در سه تکرار اجرا شد. با وجود کاهش ۱/۳ – ۳۲ درصدی در عملکرد دانه تحت تیمارهای مختلف آبیاری در مقایسه با FI (4706 و ۴۳۶۷ کیلوگرم در هکتار به ترتیب در سال ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴)، تیمار PRD1 کاهش جزئی ۱/۳% و ۵% را به ترتیب در سال ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴ نتیجه داد. تیمار FI حداکثر WPET (9/0 و ۸۴/۰ کیلوگرم بر مترمکعب به ترتیب در سال ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴) را داشت و تیمارهایPRD1، PRD3، FSI، SI و PRD2 در رتبه های بعدی قرار گرفتند. نتایج آنالیز حساسیت نشان داد که حساسیت مدل نسبت به رطوبت حجمی خاک در نقطه اشباع و ظرفیت زراعی خاک، حداکثر پوشش تاجی، شاخص برداشت مرجع، مدت زمان کاشت تا گلدهی، مدت زمان کاشت تا حداکثر پوشش تاجی و ضریب رشد پوشش تاجی بیشتر از سایر پارامترهاست.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.