استفاده از گاناش شکلات وتاثیر بر سلامتی انسان ها
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
استفاده از گاناش شکلات وتاثیر بر سلامتی انسان ها دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد استفاده از گاناش شکلات وتاثیر بر سلامتی انسان ها کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استفاده از گاناش شکلات وتاثیر بر سلامتی انسان ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن استفاده از گاناش شکلات وتاثیر بر سلامتی انسان ها :
سال انتشار : ۱۴۰۰
تعداد صفحات : ۱۲
تاریخچه شکلات به ۳۰۰۰ سال قبل برمی گردد و بسیاری از مردم به این ماده علاقه زیادی دارند. با این حال، شکلات به دلیل محتوای چربی و قند بالا ، به عنوان یک ماده غذایی با کالری بالا طبقه بندی می شود. واین محتوای آن تاثیرات منفی بر سلامتی مانند چاقی دارد ، بنابراین برخی از مردم در مورد شکلات نگرانی دارند. با این وجود ، اخیرا به دلیل وجود ترکیبات عملکردی مانند پلی فنول ها و فلاونوئیدهای کاکائو که یکی از اجزای اصلی شکلات است ، بیشتر مورد توجه قرار گرفته است. این مطالعه برای کاهش محتوای چربی در شکلات ، که بزرگ ترین عیب شکلات است انجام گرفته. ما خصوصیات فیزیکی و شیمیایی انواع گاناش شکلاتی ساخته شده از خامه زده شده ، شیر ، خامه گیاهی و شیر نارگیل را بررسی کردیم. گاناش شکلات با خامه زده شده به عنوان گروه کنترل در نظر گرفته شد. مواد اضافه شده بر رطوبت ، چربی خام ، محتوای قند ، سختی تاثیر می گذارد و بر هر نتیجه آزمایشات انجام شده تاثیر می گذارد. گاناش شکلاتی با خامه زده شده با کمترین رطوبت و بیشترین چربی محتویات (کمترین میزان رطوبت و بیشترین میزان چربی p<0/05 نشان دادند منجر به متوسط سختی شد. گاناش شکلاتی خامه ای گیاهی دارای محیط ، قد و سختی بالا بود. شکلات شیری ، با بیشترین رطوبت و کمترین میزان چربی ، نتایج یکسان با نتیجه خامه فرم گرفته نشان داد. از نظر محیط ، قد و سختی ، گاناش شکلات شیری بیشترین محیط p<0/05؛ ارتفاع کم و مقدار مشابه خامه زده شده را نشان داد ، اما شیر نارگیل نیز مقادیر کم و دور سختی را نشان داد. به طور کلی ، گاناش شکلات با خامه زده شده بیشترین شکلات در آزمایش حسی بود ، اما گاناش شکلات شیر نارگیل نرم ترین شکلات در میان جایگزین های کرم بود. به دلیل محتوای کم کالری و لطافت ، شیر نارگیل برای تهیه گاناش شکلات مناسب شناخته شد. در نتیجه ، شیر نارگیل از نظر محتوای کالری و بافت ممکن است ماده بهتری نسبت به خامه فرم گرفته برای گاناش شکلات باشد. تهیه گاناش شکلاتی با استفاده از شیر نارگیل همراه با شیرین کننده های جایگزین مانند تاگاتوز ، برای سلامتی مصرف کنندگان بهتر است.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.