اثر مجزا و ترکیبی عصاره های کاسنی (Cichorium intybus) و علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های ایمنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر مجزا و ترکیبی عصاره های کاسنی (Cichorium intybus) و علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های ایمنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر مجزا و ترکیبی عصاره های کاسنی (Cichorium intybus) و علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های ایمنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مجزا و ترکیبی عصاره های کاسنی (Cichorium intybus) و علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های ایمنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر مجزا و ترکیبی عصاره های کاسنی (Cichorium intybus) و علف چای (Hypericum perforatum) بر شاخص های ایمنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :
تعداد صفحات : ۱۷
این تحقیق با هدف بررسی تاثیر عصاره های کاسنی (Cichorium intybus) و علفچای (Hypericum perforatum) بر شاخص های ایمنی و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان انجام گرفت. برای این منظور ۷۲۰ قطعه ماهی قزل آلای رنگین کمان به وزن متوسط ۵±۱۰۰ گرم به طور تصادفی میان چهار گروه آزمایشی شامل جیره شاهد و جیرههای حاوی ۳% عصاره کاسنی، ۳% عصاره علف چای و ترکیب %۵/۱ عصاره کاسنی و %۵/۱ عصاره علفچای تقسیم شدند. آزمایش به مدت ۱۲ هفته بطول انجامید. شاخصهای ایمنی سرم شامل فعالیت آنزیم لیزوزیم، جایگزین کمپلمان و سطح ایمونوگلوبولین کل به همراه فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی مانند کاتالاز (CAT)، سوپراکسید دیسموتاز (SOD) و گلوتاتیون پراکسیداز (GPX) کبد سنجیده شد. بر اساس نتایج بدست آمده، افزودن ۳% عصاره کاسنی به جیره غذایی موجب افزایش معنیدار میزان ایمونوگلوبین کل و فعالیت آنزیم لیزوزیم نسبت به گروه شاهد شده است (۰۵/۰>p). بالاترین میزان فعالیت جایگزین کمپلمان در تیمار حاوی ترکیب %۵/۱ عصاره کاسنی و %۵/۱ عصاره علفچای مشاهده شد. افزودن مجزا و ترکیبی عصارههای هر دو گیاه کاسنی و علف چای به جیره غذایی نیز منجر به افزایش فعالیت آنزیمهای SOD و GPX نسبت به جیره شاهد گردید (۰۵/۰>p). بیشترین و کمترین فعالیت آنزیم کاتالاز نیز بترتیب در گروه شاهد و تیمار %۳ علف چای مشاهده شد (۰۵/۰>p). در نتیجه، افزودن %۳ عصاره گیاه کاسنی به جیره غذایی باعث بهبود شاخصهای ایمنی و %۳ علف چای منجر بر افزایش سطح فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان شد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.