بررسی بیماری زایی و شیوع کوکسیلا بورنتی در انسان و میزبانان حیوانی در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی بیماری زایی و شیوع کوکسیلا بورنتی در انسان و میزبانان حیوانی در ایران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی بیماری زایی و شیوع کوکسیلا بورنتی در انسان و میزبانان حیوانی در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی بیماری زایی و شیوع کوکسیلا بورنتی در انسان و میزبانان حیوانی در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی بیماری زایی و شیوع کوکسیلا بورنتی در انسان و میزبانان حیوانی در ایران :

سال انتشار : ۱۴۰۰

تعداد صفحات : ۱۲

بیماری تب کیو که یک بیماری مشترک بین انسان و دام نیز هست توسط عامل باکتریایی کوکسیلا بورنتی ایجاد می شود. انسان و حیوانات مختلفی میزبان این عامل هستند به همین علت به عنوان یک مسئله ی سلامت عمومی جامعه در نظر گرفته می شود. این بیماری امروزه در تمام دنیا مشاهده می شود و نیوزیلند تنها کشور با شیوع صفر می باشد. با توجه به این نکته که مطالعات سرو اپیدمیولوژیکی کمی در ارتباط با شیوع و پراکندگی این بیماری در نقاط مختلف ایران وجود دارد، این مطالعه جهت ارزیابی اپیدمیولوژیکی شیوع تب کیو در انسان و حیوانات مختلف در ایران انجام شده است. اگرچه ارگانیسم در حیوانات معمولا علایم بالینی مشخصی ایجاد نمی کند اما در انسان میتواند یک بیماری حاد عفونی با نشانه هایی مشابه آنفلوانزا ایجاد نموده و در صورت عدم درمان منجر به التهاب ریه، هپاتیت، میوکاردیت و در نهایت مرگ به خصوص در بیماران با ضعف ایمنی یا سقط و مرده زایی در بانوان باردار گردد. بیماری یک آسیب شغلی برای افراد در تماس باحیوانات اهلی مانند دامداران، دامپزشکان، کارگران کشتارگاه ها، افراد در تماس با محصولات لبنی و پرسنل آزمایشگاه ها می باشد. انسان معمولا از طریق تنفس ذرات آلوده یا گرد و غبار حاوی میکروارگانیسم که ازطریق حیوانات آلوده پخش شده اند مبتلا می گردد. کنه های آلوده در حفظ چرخه کامل این ارگانیسم بسیار اهمیت دارند. از آن جایی که این ارگانیسم در ادرار، مدفوع، شیر و ترشحات رحمی دفع می شود، مصرف محصولات لبنی خام می تواند یکی از منابع بالقوه ایجاد تب کیو در انسان باشند.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.