استخراج پکتین از ضایعات گوجه فرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین به عنوان مهارکننده خوردگی سبز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 استخراج پکتین از ضایعات گوجه فرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین به عنوان مهارکننده خوردگی سبز دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد استخراج پکتین از ضایعات گوجه فرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین به عنوان مهارکننده خوردگی سبز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی استخراج پکتین از ضایعات گوجه فرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین به عنوان مهارکننده خوردگی سبز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن استخراج پکتین از ضایعات گوجه فرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین به عنوان مهارکننده خوردگی سبز :

سال انتشار : ۱۴۰۰

تعداد صفحات : ۲۶

این تحقیق با هدف استخراج پکتین از ضایعات گوجه فرنگی به روشی نوین و بررسی اثر ضدخوردگی آن انجام شد. در این راستا استخراج پکتین با امواج فراصوت، تحت شرایط مختلف نوع حلال (هیدروکلریک، اگزالیک و سیتریک اسید)، دمای استخراج (C 20، ۳۰ و۴۰) و زمان استخراج (min 10، ۲۰ و۳۰) انجام گردید. بالاترین بازده استخراج با سیتریک اسید و در دمای C40 و زمان min 30 برابر ۵/۱۸% به دست آمد. درجه استریفیکاسیون، میزان گروه متوکسیل و گالاکتورونیک اسید پکتین تحت شرایط بهینه به ترتیب برابر ۵۳، ۲۵ و ۴۵ % اندازه گیری شد. جهت بررسی اثر مهارکنندگی خوردگی از نمونه ی فولاد کم کربن در محلول هیدروکلریک اسید استفاده گردید. مکانیسم عملکرد بازدارندگی توسط آزمون های الکتروشیمیایی و روش های تحلیل سطحی بررسی شد. آزمون پلاریزاسیون الکتروشیمیایی پس از h1 غوطه وری فولاد در محلول M1 اسید حاوی غلظت های مختلف پکتین ( w/w % 2، ۳ و ۴) و در دماهای مختلف (C 20، ۳۰ و ۴۰) انجام شد. نتایج نشان داد با افزایش دما از C20 به C40 بازده مهار از ۹۴% به ۷۷% کاهش یافت. همچنین انرژی فعال سازی با افزایش غلظت پکتین از w/w %2 به w/w % 4 از ۷۶/۱% به ۶۴/۰% کاهش یافت. بررسی مورفولوژی و زبری سطح فولاد توسط آنالیزهای میکروسکوپ الکترونی روبشی انتشار میدانی و میکروسکوپ نیروی اتمی نشان داد پکتین روی سطح فولاد جذب شده و لایه ای محافظ و پایدار روی آن تشکیل و مانع از خوردگی گردید. نتایج آنالیز طیف سنج پراش پرتو ایکس عدم وجود عناصر خورنده روی سطح فولاد و صحت اثر بخشی پکتین در جلوگیری از خوردگی را تایید نمود. با توجه به نتایج حاصل، پکتین استخراجی می تواند به عنوان مهارکننده خوردگی سبز معرفی گردد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.