بررسی اثر فرآیند جوشاندن آب بر میزان نیتریت و نیترات موجود در آب آشامیدنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر فرآیند جوشاندن آب بر میزان نیتریت و نیترات موجود در آب آشامیدنی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر فرآیند جوشاندن آب بر میزان نیتریت و نیترات موجود در آب آشامیدنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر فرآیند جوشاندن آب بر میزان نیتریت و نیترات موجود در آب آشامیدنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر فرآیند جوشاندن آب بر میزان نیتریت و نیترات موجود در آب آشامیدنی :

سال انتشار : ۱۴۰۰

تعداد صفحات : ۹

آب برای زندگی حیاتی و ضروری است و کیفیت نامناسب آن می تواند اثرات عمده ایی روی سلامت فردو جامعه داشته باشد. نیترات جز ء آلاینده های منابع آب های زیر زمینی می باشد که در دهه های اخیرمیزان آن در آب آشامیدنی روند روبه رشدی داشته است. افزایش میزان نیترات به مقدار بالاتر از حدمجاز باعث مشکلات بهداشتی متعدد مانند مت هموگلوبینمی، تشکیل ترکیبات نیتروزآمین و خطرا تبالقوه در زنان باردار میشود. از طرفی برخی فرآیندهای تصفیه اب می توانند بر روی کیفیت آن تاثیرنامطلوبی داشته باشند. لذا در این بررسی تاثیر فرآیند جوشاندن آب بر میزان نیتریت و نیرات آن در دومرحله ۵ دقیقه و ۵ ساعت جوشاندن مورد بررسی قرار گرفت.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.