رفتارهای پیشگیری کننده از عفونت واژینال-کاندیدا آلبیکنس در زنان دیابتی بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی در شهر یزد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 رفتارهای پیشگیری کننده از عفونت واژینال-کاندیدا آلبیکنس در زنان دیابتی بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی در شهر یزد دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد رفتارهای پیشگیری کننده از عفونت واژینال-کاندیدا آلبیکنس در زنان دیابتی بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی در شهر یزد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی رفتارهای پیشگیری کننده از عفونت واژینال-کاندیدا آلبیکنس در زنان دیابتی بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی در شهر یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن رفتارهای پیشگیری کننده از عفونت واژینال-کاندیدا آلبیکنس در زنان دیابتی بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی در شهر یزد :

تعداد صفحات : ۱۸

چکیده

مقدمه:کاندیدیازیس یک معضل جهانی است که میلیون ها زن را در هر سال درگیر می کند.کاندیدا آلبیکنس عامل ۹۰-۸۵ درصد از عفونت های قارچی واژن شناخته شده است. هدف از مطالعه حاضر تعیین رفتارهای پیشگیری کننده از عفونت های واژینال-کاندیدا آلبیکنس در زنان دیابتی بر اساس مدل اعتقاد بهداشتی بوده است. تا کنون در این زمینه تحقیقی با این عنوان انجام نشده است.

روش بررسی:مطالعه حاضربه صورت توصیفی- تحلیلی مقطعی می باشدکه بر روی نمونه متشکل از ۳۰۰ زن مراجعه کننده به کلینیک مرکز دیابت شهر یزدومطب پزشکان فوق تخصص غدد بوده است که به صورت تصادفی ساده  ۳۰۰ پرونده انتخاب و برای شرکت در مطالعه با کسب رضایت از آنها دعوت به عمل آمد. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه محقق ساخته ای بوده که روایی و  پایایی آن مورد تایید قرار گرفت.داده ها با  استفاده از آزمون های آماری پارامتریک نرم افزار آماری spssنسخه ۱۶ تجزیه و تحلیل شد.

یافته ها:میانگین سنی نمونه­ها ۸۴/۶±۱/۵۰ سال بود.همچنین میانگین نمره آگاهی آنهااز عفونت کاندیدا آلبیکنس واژینال ۶۹/۲±۱۹/۱۸(دامنه نمرات ۲۱-۰)، حساسیت درک شده نسبت به عفونت کاندیدا آلبیکنس واژینال ۷۰/۲±۵۰/۵ (دامنه نمرات ۸-۰)، شدت درک شده۸۰/۲±۹۹/۶(دامنه نمرات ۱۲-۰)، منافع درک شده ۶۰/۲±۸۰/۱۹(دامنه نمرات ۲۲-۰)، موانع درک شده  ۶۵/۲±۰۵/۴(دامنه نمرات ۱۴-۰)، راهنما برای عمل۸۰/۱±۳۴/۲(دامنه نمرات ۷-۰)، خودکارآمدی ۵۲/۱±۱۲/۱۱(دامنه نمرات ۱۲-۰) بوده است. سازه های مدل توانسته اند ۲۴۲/۰از واریانس رفتارهای پیشگیری کننده از عفونت کاندیدا آلبیکنس واژینال را پیش بینی کنند که در این میان  خودکارآمدی  قویترین سازه بوده است.

بحث و نتیجه گیری:با توجه به نتایج مطالعه حاضر که سطح آگاهی و رفتار زنان مراجعه کننده به کلینیک مرکز دیابت در سطح نسبتا مناسبی قرار داشت.پیشنهاد می شود تا ادامه و تقویت برنامه های آموزشی مبتنی بر الگوی اعتقاد بهداشتی و با تاکید بر خودکارآمدی به منظور بهبود رفتارهای پیشگیری کننده از عفونت کاندیدا آلبیکنس واژینال صورت گیرد.

این مقاله حاصل پایان نامه کارشناسی ارشد آموزش بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد می باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.