جانشینی کشور در زمینه مسئولیت بین المللی در رویه کمیسیون داوری آمریکا-بریتانیا و دیوان بین المللی دادگستری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جانشینی کشور در زمینه مسئولیت بین المللی در رویه کمیسیون داوری آمریکا-بریتانیا و دیوان بین المللی دادگستری دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جانشینی کشور در زمینه مسئولیت بین المللی در رویه کمیسیون داوری آمریکا-بریتانیا و دیوان بین المللی دادگستری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جانشینی کشور در زمینه مسئولیت بین المللی در رویه کمیسیون داوری آمریکا-بریتانیا و دیوان بین المللی دادگستری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جانشینی کشور در زمینه مسئولیت بین المللی در رویه کمیسیون داوری آمریکا-بریتانیا و دیوان بین المللی دادگستری :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۳۴

جانشینی کشور در زمینه مسئولیت بین ­المللی، از موضوعات چالش برانگیز حقوق بین  ­الملل دانسته می­ شود که صرف نظر از چند و چون جانشینی، پس از تحقق جانشینی مطمح نظر قرار می­ گیرد. چالشی بودن این موضوع، موجب شد تا کمیسیون حقوق بین ­الملل ملل متحد که نهاد علمی تدوین و توسعه تدریجی حقوق بین­ الملل است، نیز بارها از رسیدگی به آن سر باز زند. حال آن که کمیسیون داوری ایالات متحد آمریکا-بریتانیا و دیوان بین ­المللی دادگستری به عنوان دو مرجع حقوقی برای حل و فصل مسالمت ­آمیز اختلافات بین ­المللی، طی تصمیماتی که گرفته ­اند و استدلال ­های مطروح، متضمن منبعی غنی در ایضاح آن دانسته می ­شوند. امری که دگربار، بر نقش محاکم حقوقی بین ­المللی در توسعه تدریجی حقوق بین ­الملل، در کنار رسالت اصلی آنان که حل و فصل مسالمت­ آمیز اختلافات بین ­المللی است صحه می ­گذارد. کنکاش در تصمیمات این دو مرجع حقوقی بین ­المللی به روشنی حکایت از دگردیسی مفهومی در زمینه امکان جانشینی کشور در زمینه مسئولیت بین ­المللی دارد. عدم جانشینی کشور در زمینه مسئولیت بین ­المللی که به صراحت در دو رای کمیسیون داوری آمریکا-بریتانیا، به عنوان یک اصل خوانده شده بود، رفته رفته، در دیوان بین ­المللی دادگستری از آن عدول گردیده است. مقاله پیش رو از رهگذر مطالعه تطبیقی تصمیمات این دو محکمه حقوقی بین­ المللی، به تحول مفهومی و دامنه جانشینی کشور در زمینه مسئولیت بین ­المللی به منزله یک گزاره حقوقی بین ­المللی می­پردازد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.