اثربخشی اجرای برنامه خودمدیریتی مبتنی بر مدل پنج آ بر بار مراقبتی مراقبین بیماران سکته مغزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثربخشی اجرای برنامه خودمدیریتی مبتنی بر مدل پنج آ بر بار مراقبتی مراقبین بیماران سکته مغزی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثربخشی اجرای برنامه خودمدیریتی مبتنی بر مدل پنج آ بر بار مراقبتی مراقبین بیماران سکته مغزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثربخشی اجرای برنامه خودمدیریتی مبتنی بر مدل پنج آ بر بار مراقبتی مراقبین بیماران سکته مغزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثربخشی اجرای برنامه خودمدیریتی مبتنی بر مدل پنج آ بر بار مراقبتی مراقبین بیماران سکته مغزی :

سال انتشار : ۱۳۹۹

تعداد صفحات : ۱۲

چکیده
هدف: با توجه به مزمن بودن بیماری سکته مغزی و تعدد مشکلات مراقبین این بیماران، چنین بر می آید که مراقبین بیماران مبتلا به سکته مغزی نیاز به مدیریت مناسب دارند. این مطالعه با هدف بررسی تاثیر برنامه خودمدیریتی مبتنی بر مدل پنج آ بر بار مراقبتی مراقبین خانواده بیماران مبتلا به سکته مغزی انجام شد.
مواد و روش ها: در این مطالعه نیمه تجربی ۶۴ نفر از مراقبین بیماران مبتلا به سکته مغزی در بیمارستان شهید بهشتی کاشان بصورت تخصیص تصادفی در دو گروه مداخله و کنترل تقسیم گردیدند. ابزار گردآوری داده ها شامل اطلاعات جمعیت شناختی و پرسشنامه بار مراقبتی زاریت (Zarit ) بود. گروه مداخله آموزش مبتنی بر برنامه خودمدیریتی پنج آ دریافت نموده و بعد از گذشت شش هفته از مداخله دوباره پرسشنامه ها تکمیل و اطلاعات این مطالعه پس از گردآوری با آزمون های آماری و نرم افزار SPSS 19 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.
یافته ها: یافته های مطالعه نشان داد که میانگین سن بیماران ۱۵/۵۷± ۶۹/۲۸ سال و میانگین سن مراقبین بیماران ۱۰/۸۰ ± ۴۴/۱۰ سال می باشد. در پیش آزمون بین میانگین بار مراقبتی گروه مداخله و کنترل تفاوت آماری معناداری وجود نداشت((P.Value=0/109  ولی در پس آزمون میانگین بار مراقبتی گروه مداخله به طور معناداری کاهش و در گروه کنترل افزایش یافته بود (P.Value<0.001) . نتیجه گیری: اجرای برنامه خودمدیریتی مبتنی بر مدل پنج آ می تواند بعنوان یکی از روشهای موثر، جهت توانمندسازی بیماران مبتلا به سکته مغزی و مراقبین آن ها بکارگرفته شود.  

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.