برهمکنش قارچ Piriformospora indica با گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر کمیت و کیفیت اسانس و برخی پارامترهای فیزیولوژیک تحت تنش شوری
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
برهمکنش قارچ Piriformospora indica با گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر کمیت و کیفیت اسانس و برخی پارامترهای فیزیولوژیک تحت تنش شوری دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد برهمکنش قارچ Piriformospora indica با گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر کمیت و کیفیت اسانس و برخی پارامترهای فیزیولوژیک تحت تنش شوری کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی برهمکنش قارچ Piriformospora indica با گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر کمیت و کیفیت اسانس و برخی پارامترهای فیزیولوژیک تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن برهمکنش قارچ Piriformospora indica با گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر کمیت و کیفیت اسانس و برخی پارامترهای فیزیولوژیک تحت تنش شوری :
تعداد صفحات : ۲۱
به منظور بررسی بررسی برهمکنش قارچ Piriformospora indica بر کمیت و کیفیت اسانس و صفات فیزیولوژیک گیاه دارویی نعناع فلفلی تحت تنش شوری آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در سال زراعی ۱۳۹۴ اجرا گردید. فاکتورهای مورد بررسی شامل دو سطح همزیستی قارچ (عدم تلقیح و تلقیح با قارچ Piriformospora indica) و تنش شوری (صفر، ۳، ۶، ۹ دسیزیمنس بر متر) بود. نتایج نشان داد با افزایش شوری میزان کلونیزاسیون ریشه، درصد اسانس برگ، کلروفیل a، کلروفیل b، کاروتنوئید، عملکرد ماده خشک گیاه و محتوای نسبی آب برگ به صورت خطی کاهش یافت و موجب افزایش میزان قندهای محلول برگ، درصد نشت یونی و ترکیبات اسانس از قبیل: منتول، منتون و متیل استات شد. از طرفی همزیستی قارچی سبب بهبود وزن خشک گیاه شد. تیمار زیستی، همچنین، باعث کاهش اثرات منفی شوری بر درصد اسانس برگ، پایداری غشا سلول و محتوای نسبی آب برگ شد. در مجموع، کاربرد قارچ P. indica علاوه بر تحریک گیاه برای افزایش سنتز متابولیتهای ثانویه، با گسترش سامانه ریشهای و افزایش جذب آب و عناصرغذایی به وسیله هیفهای قارچی موجب افزایش اسانس در گیاه دارویی نعناع فلفلی میشود که میتواند بیانگر نقش مثبت قارچ P. indica در شرایط شور باشد. بنابراین به نظر میرسد کاربرد قارچ P. indica بتواند با افزایش مقاومت به شوری تا حدود زیادی ویژگیهای رشدی گیاه دارویی نعناع فلفلی را در چنین شرایطی بهبود بخشد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.