تعیین شاخص های انتخاب مناسب برای اصلاح عملکرد در نیشکر (Saccharum officinarum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین شاخص های انتخاب مناسب برای اصلاح عملکرد در نیشکر (Saccharum officinarum) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین شاخص های انتخاب مناسب برای اصلاح عملکرد در نیشکر (Saccharum officinarum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین شاخص های انتخاب مناسب برای اصلاح عملکرد در نیشکر (Saccharum officinarum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین شاخص های انتخاب مناسب برای اصلاح عملکرد در نیشکر (Saccharum officinarum) :

سال انتشار : ۱۴۰۰

تعداد صفحات : ۱۳

چکیده مبسوط
مقدمه و هدف: یکی از موثرترین روش ها در گزینش ژنوتیپ های مطلوب، برای اصلاح صفت پیچیده ای مانند عملکرد استفاده از شاخص های انتخاب می باشد.
مواد و روش ها: در این پژوهش، به منظور ارزیابی کارآیی شاخص های مختلف انتخاب، ۲۵ ژنوتیپ نیشکر در مزرعه پژوهشی موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر خوزستان در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۹۶ مورد ارزیابی قرار گرفتند. شاخص های انتخاب اسمیت-هیزل ۱ و ۲ و پسک-بیکر براساس شش صفت شامل ارتفاع ساقه، قطر ساقه، طول میان گره، درصد خلوص شکر، درصد ساکارز و عملکرد نی محاسبه و مورد ارزیابی قرار گرفتند.
یافته ها: نتایج پاسخ مستقیم و همبسته صفات نشان داد که ژنوتیپ های با قطر ساقه، ارتفاع ساقه و درصد خلوص شکر بیشتر از عملکرد بالاتری برخوردار بودند. کارایی انتخاب برای بهبود عملکرد از طریق انتخاب برای صفات قطر ساقه و ارتفاع ساقه بیشترین مقدار بود، بنابراین صفات قطر ساقه و ارتفاع ساقه می تواند به عنوان یک معیار انتخاب مناسب جهت بهبود عملکرد نی درگیاه نیشکر مدنظر قرار گیرد. با توجه به مقادیر بالای همبستگی شاخص های اسمیت-هیزل ۱ و ۲ محاسبه شده با عملکرد نی و همچنین بالا بودن تخمین های کارایی انتخاب غیر مستقیم از طریق این شاخص ها نسبت به انتخاب مستقیم برای عملکرد نی، استفاده از این شاخص ها می تواند جهت بهبود عملکرد در تیشکر موثر باشد. نتایج این پژوهش نشان داد که راندمان شاخص های اسمیت-هیزل ۱ و ۲ برای بهبود همزمان صفات قطر ساقه، ارتفاع ساقه و درصد خلوص شکر از شاخص پسک – بیکر بیشتر بود.
نتیجه گیری: در مجموع، پیشنهاد می شود شاخص های اسمیت-هیزل ۱ و ۲ برای بهبود همزمان صفات در گیاه نیشکر استفاده گردد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.