اثر روشهای مختلف خشک کردن بر میزان محتوای پلی فنل، آنتی اکسیدان به روش کلیشین و DPPH موسیر (Allium hirtifolium)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر روشهای مختلف خشک کردن بر میزان محتوای پلی فنل، آنتی اکسیدان به روش کلیشین و DPPH موسیر (Allium hirtifolium) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر روشهای مختلف خشک کردن بر میزان محتوای پلی فنل، آنتی اکسیدان به روش کلیشین و DPPH موسیر (Allium hirtifolium)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر روشهای مختلف خشک کردن بر میزان محتوای پلی فنل، آنتی اکسیدان به روش کلیشین و DPPH موسیر (Allium hirtifolium)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر روشهای مختلف خشک کردن بر میزان محتوای پلی فنل، آنتی اکسیدان به روش کلیشین و DPPH موسیر (Allium hirtifolium) :

سال انتشار : ۱۴۰۰

تعداد صفحات : ۱۳

رشد روز افزون مصرف و ارزش بالای اقتصادی گیاهان دارویی و تحقیقات پیرامون آنها را ضروری میکند. در همین راستا، به منظور بررسی تاثیر روشهای مختلف خشک کردن بر متابولیتهای ثانویه گیاه دارویی موسیر آزمایشی بر پایه طرح کاملا تصادفی در آزمایشگاه باغبانی مرکزی با سه تکرار در دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه در سال ۱۴۰۰ اجرا شد. فاکتورهای آزمایش شامل روشهای خشک کردن (خشک کردن به روش سایه، زیر نور مستقیم خورشید، آون ۴۰ درجه، آون ۶۰ درجه) بود. صفات مورد بررسی شامل اندازه گیری میزان آنتی اکسیدان به روش متال کیلیشن و DPPHو پلی فنل پیاز موسیر بودند. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که صفات محتوای پلی فنل و آنتی اکسیدان به روشهای کلیشین و DPPH تحت تاثیر روشهای خشک کردن قرار گرفتند. طبق نتایج مقایسه میانگین فعالیت آنتی اکسیدانی روشهای مختلف خشک کردن موسیر تفاوت معنیداری با یکدیگر داشتند. طبق نتایج مقایسه میانگین داده های حاصل از این آزمایش، بیشترین مقدار آنتی اکسیدان به روش متال کلیشین، میزان آنتی اکسیدان به روش DPPH و محتوای پلی فنل در تیمار خشک کردن با دمای ۶۰ درجه سانتیگراد در آون داشتند. طبق نتایج همبستگی پیرسون صفات میزان آنتی اکسیدان به روش DPPH، میزان آنتی اکسیدان به متال کلیشین، وپلی فنل کل همبستگی مثبت معنیداری داشت. به نظر میرسد

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.