ارزیابی انتقال مجدد کربوهیدراتهای محلول و برخی خصوصیات فیزیولوژیک ارقام مختلف گندم نان (Triticum aestivum L.) تحت شرایط تنش شوری و بدون تنش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
ارزیابی انتقال مجدد کربوهیدراتهای محلول و برخی خصوصیات فیزیولوژیک ارقام مختلف گندم نان (Triticum aestivum L.) تحت شرایط تنش شوری و بدون تنش دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد ارزیابی انتقال مجدد کربوهیدراتهای محلول و برخی خصوصیات فیزیولوژیک ارقام مختلف گندم نان (Triticum aestivum L.) تحت شرایط تنش شوری و بدون تنش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی انتقال مجدد کربوهیدراتهای محلول و برخی خصوصیات فیزیولوژیک ارقام مختلف گندم نان (Triticum aestivum L.) تحت شرایط تنش شوری و بدون تنش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن ارزیابی انتقال مجدد کربوهیدراتهای محلول و برخی خصوصیات فیزیولوژیک ارقام مختلف گندم نان (Triticum aestivum L.) تحت شرایط تنش شوری و بدون تنش :
تعداد صفحات : ۱۶
بهمنظور بررسی اثرات تنش شوری بر خصوصیات فیزیولوژیک ارقام گندم، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در گلخانه پژوهشی گروه زراعت پردیس کشاورزی دانشگاه تهران در سال ۱۳۹۵ به اجرا در آمد. تیمارهای آزمایش شامل دو تیمار شوری شاهد (۲/۱ دسیزیمنس بر متر) و کلرید سدیم (۱۶ دسیزیمنس بر متر) و هفت ژنوتیپ گندم شامل ارقام روشن، اینیاء-۶۶، مهدوی، خزر-۱، کرج-۲، قدس و شعله بود. طبق نتایج آزمایش، تنش شوری، کاهش محتوای نسبی آب، عملکرد، اجزای عملکرد و نسبت پتاسیم به سدیم را در تمام ژنوتیپها به همراه داشت، درحالیکه غلظت سدیم و انتقال مجدد کربوهیدراتهای محلول در آب تحت شرایط تنش افزایش یافت. بالاترین میزان محتوای نسبی آب و انتقال مجدد کربوهیدراتها و همچنین تعداد دانه در شرایط شوری، در ارقام متحمل روشن و اینیاء-۶۶ مشاهده شد. همچنین، رقم متحمل روشن، بالاترین غلظت پتاسیم و نسبت پتاسیم به سدیم تمامی اندامهای هوایی را به خود اختصاص داد، درحالیکه رقم قدس و شعله، بهعنوان ارقام حساس، بیشترین وزن دانه و همچنین بالاترین تجمع غلظت سدیم را در تمام اندامهای هوایی خود داشتند. نتایج آزمایش نشان داد که توان رقم در انتقال مجدد کربوهیدراتهای محلول، یکی از صفات تعیین کننده تحمل به تنش شوری است و این صفت میتواند برای ارزیابی تحمل ارقام مختلف گندم به تنش شوری در پژوهشهای آتی مورد استفاده قرار گیرد.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.