تأثیر شرایط تغییر آب و هوا بر شاخص‌های اقلیمی- زراعی رشد گندم در یک منطقه خشک، مطالعه موردی استان اصفهان، ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تأثیر شرایط تغییر آب و هوا بر شاخص‌های اقلیمی- زراعی رشد گندم در یک منطقه خشک، مطالعه موردی استان اصفهان، ایران دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تأثیر شرایط تغییر آب و هوا بر شاخص‌های اقلیمی- زراعی رشد گندم در یک منطقه خشک، مطالعه موردی استان اصفهان، ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تأثیر شرایط تغییر آب و هوا بر شاخص‌های اقلیمی- زراعی رشد گندم در یک منطقه خشک، مطالعه موردی استان اصفهان، ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تأثیر شرایط تغییر آب و هوا بر شاخص‌های اقلیمی- زراعی رشد گندم در یک منطقه خشک، مطالعه موردی استان اصفهان، ایران :

در سطح جهانی تغییرات آب و هوایی، موضوع پذیرفته شده بسیار مهمی است ولی تأثیرات منفی آن در مناطق خشک و نیمه‌خشک مثل ایران بسیار شدید خواهد بود. لذا در این مطالعه، به بررسی دو سناریوی اقلیمی شامل ۸/۵- RCP (سناریوی بحرانی) و ۴/۵- RCP (سناریوی متوسط) در سال‌های ۲۰۲۰، ۲۰۳۰ و ۲۰۴۰ و تأثیر آن بر تغییرات دما در دوره رشد گندم در ۵ شهرستان استان اصفهان شامل: اصفهان، نجف‌آباد، چادگان، برخوار و میمه پرداخته شد. بررسی تغییرات دما در طول دوره رشد گندم طی دهه‌های آتی نشان داد که شهرستان‌های برخوار، اصفهان، نجف‌آباد، چادگان و میمه به‌ترتیب تعداد روز بیشتری با دمای بالاتر از ۳۰ درجه سلسیوس را در سال‌های ۲۰۲۰، ۲۰۳۰ و ۲۰۴۰ نسبت به میانگین دو سال اخیر (۱۸-۲۰۱۷) تجربه خواهند کرد. همچنین در مقایسه با شرایط کنونی بیشترین درصد تغییرات از نظر تعداد روزهای با دمای بالاتر از ۳۰ درجه سلسیوس در شرایط اقلیمی آینده (۲۰۲۰، ۲۰۳۰ و ۲۰۴۰)، به‌ترتیب در شهرهای برخوار، میمه، چادگان، نجف‌آباد و اصفهان مشاهده شد. دامنه درصد تغییرات تعداد روزهای بالاتر از ۳۰ درجه سلسیوس در شرایط اقلیمی آینده نسبت به شرایط کنونی، بین ۵ درصد (اصفهان) تا ۹۷ درصد (برخوار) متغیر بود. درصد تغییرات در تمام شهرهای مطالعه شده در ۸/۵-RCP بیشتر از ۴/۵-RCP بود. در طول دوره رشد گندم، تعداد روزهای با دماهای کمتر از صفر درجه سلسیوس در شهرستان‌های اصفهان، برخوار و میمه کمتر و در شهرستان‌های نجف‌آباد و چادگان بیشتر خواهد بود. مقدار تبخیر- تعرق در طول دوره رشد گندم نیز در دهه‌های آتی افزایش خواهد یافت. بنابراین تدوین و کاربرد استراتژی‌های سازگاری برای هر شهرستان به‌منظور تضمین تولید گندم در منطقه حائز اهمیت است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.