بررسی اثر آتوموکستین بر درد نوروپاتی ناشی از پاکلی تاکسول در موش سوری و نقش گیرنده های آلفا-۲ آدرنرژیک در ایجاد اثرات ضددردی آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر آتوموکستین بر درد نوروپاتی ناشی از پاکلی تاکسول در موش سوری و نقش گیرنده های آلفا-۲ آدرنرژیک در ایجاد اثرات ضددردی آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر آتوموکستین بر درد نوروپاتی ناشی از پاکلی تاکسول در موش سوری و نقش گیرنده های آلفا-۲ آدرنرژیک در ایجاد اثرات ضددردی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر آتوموکستین بر درد نوروپاتی ناشی از پاکلی تاکسول در موش سوری و نقش گیرنده های آلفا-۲ آدرنرژیک در ایجاد اثرات ضددردی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر آتوموکستین بر درد نوروپاتی ناشی از پاکلی تاکسول در موش سوری و نقش گیرنده های آلفا-۲ آدرنرژیک در ایجاد اثرات ضددردی آن :

سال انتشار : ۱۴۰۰

تعداد صفحات : ۱۰

سابقه و هدف: درد نوروپاتی ناشی از شیمی درمانی، یکی از مهم ترین انواع دردهای مزمن است که درمان آن باوجود پیشرفت های روز افزون علم پزشکی، با مشکلات زیادی همراه است. در این مطالعه، اثرات آتوموکستین برروی درد نوروپاتی ناشی از پاکلی تاکسل و نیز، اثر آنتاگونیست گیرنده آلفا-۲ آدرنرژیک (یوهمبین) برروی اثر ضددردی آتوموکستین بررسی شد.
مواد و روش ها: جهت القای درد نوروپاتیک از روز اول تا پنجم موش های نر، پاکلی تاکسول (mg/kg i.p. 2) و از روز ۶ تا ۱۰ آتوموکستین ( mg/kg15 و ۱۰، ۵) به صورت خوراکی دریافت کردند. موش ها در گروه های ۸تایی تقسیم بندی شده، هر گروه یک دوز منحصربه فرد از دارو را دریافت کرد. در روزهای ۹، ۱۰ و ۱۱ دو تست ون فری و استون انجام شد. همچنین در این مطالعه اثر آنتاگونیست گیرنده آلفا-۲ آدرنرژیک (یوهمبین) برروی اثر ضددردی آتوموکستین نیز بررسی شد. به منظور انجام این مطالعه، بعد از القای درد نوروپاتیک، از روز ۶ تا ۱۰ آتوموکستین (mg/kg 15) همراه با یوهمبین (mg/kg i.p. 5) دریافت کردند.
نتایج: تجویز روزانه آتوموکستین (mg/kg p.o 15) به طور موثری آستانه تحمل درد را در تست های آلودینیای سرد و مکانیکی افزایش داد (۰۱/0P<) که نشان دهنده اثرات ضددردی قابل توجهی می باشد. تجویز تک دوز دارو در روز یازدهم اثر قابل توجهی برروی تست های رفتاری ایجاد نکرد. نتیجه گیری: باتوجه به یافته های این مطالعه می توان گفت که آتوموکستین قادر به کاهش شدت درد نوروپاتی ناشی از پاکلی تاکسل می باشد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.