شناسایی و رتبه بندی شاخص های زیست محیطی و سلامت در مدیریت پایدار زنجیره تامین خوراک آبزیان با استفاده از تکنیکFAHP(مطالعه موردی: شرکت تعاونی تولیدی خوراک آبزیان بهدانه شمال)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی و رتبه بندی شاخص های زیست محیطی و سلامت در مدیریت پایدار زنجیره تامین خوراک آبزیان با استفاده از تکنیکFAHP(مطالعه موردی: شرکت تعاونی تولیدی خوراک آبزیان بهدانه شمال) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی و رتبه بندی شاخص های زیست محیطی و سلامت در مدیریت پایدار زنجیره تامین خوراک آبزیان با استفاده از تکنیکFAHP(مطالعه موردی: شرکت تعاونی تولیدی خوراک آبزیان بهدانه شمال)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی و رتبه بندی شاخص های زیست محیطی و سلامت در مدیریت پایدار زنجیره تامین خوراک آبزیان با استفاده از تکنیکFAHP(مطالعه موردی: شرکت تعاونی تولیدی خوراک آبزیان بهدانه شمال)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی و رتبه بندی شاخص های زیست محیطی و سلامت در مدیریت پایدار زنجیره تامین خوراک آبزیان با استفاده از تکنیکFAHP(مطالعه موردی: شرکت تعاونی تولیدی خوراک آبزیان بهدانه شمال) :

سال انتشار : ۱۴۰۰

تعداد صفحات : ۱۷

از زنجیره تامین انتظار میرود که محصولات و خدمات صحیح را به موقع و با خصوصیات مورد تقاضا، درمکان صحیح برای مشتری فراهم کند. شرکتها باید با بکارگیری زنجیره تامین پایدار نسبت به بهبود عملکرد زیست محیطی و اجتماعی در کنار عملکرد اقتصادی اهتمام ورزند. هدف از مقاله حاضر شناسایی و اولویت بندی شاخصهای زیست محیطی و سلامت در مدیریت پایدار زنجیره تامین خوراک آبزیان در شرکت تعاونی تولیدی خوراک آبزیان بهدانه شمال بوده است. روش تحقیق توصیفی- پیمایشی و در زمره تحقیقات کاربردی است. جامعه آماری پژوهش با توجه به کاربرد تکنیک ریاضی FAHP، شامل خبرگان تولید خوراک آبزیان شرکت تعاونی تولیدی خوراک آبزیان بهدانه شمال در استان مازندران بودهاند که این افراد دارای سابقه کاری بالای ۱۰ سال و تحصیلات بالاتر از کارشناسی میباشند. یافته های حاصل از اولویتبندی شاخصهای زیست محیطی و سلامت در مدیریت پایدار زنجیره تامین خوراک آبزیان که به وسیله تکنیک FAHP انجام شد، نشان داده است که شاخص فعالیتهای سبز رتبه اول، حمل و نقل و لجستیک رتبه دوم، لجستیک معکوس و زنجیره تامین حلقه بسته رتبه سوم، انرژی و تشعشعات رتبه چهارم، کالا و خدمات رتبه پنجم و شاخص مدیریت رتبه ششم را به خود اختصاص داده است. در پایان نیز پیشنهادات کاربردی بر اساس اولویت شاخصها مانند استفاده از فناوریهای سازگار با محیط زیست در خصوص سیستمهای آبگیری و انتقال آب برای آبزیان ارائه گردید

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.