تاثیر اشعه ماورابنفش (UV-C) بر رنگیزه های فتوسنتزی و پارامترهای بیوشیمیایی گیاه خرفه (Portulaca oleracea)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر اشعه ماورابنفش (UV-C) بر رنگیزه های فتوسنتزی و پارامترهای بیوشیمیایی گیاه خرفه (Portulaca oleracea) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر اشعه ماورابنفش (UV-C) بر رنگیزه های فتوسنتزی و پارامترهای بیوشیمیایی گیاه خرفه (Portulaca oleracea)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر اشعه ماورابنفش (UV-C) بر رنگیزه های فتوسنتزی و پارامترهای بیوشیمیایی گیاه خرفه (Portulaca oleracea)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر اشعه ماورابنفش (UV-C) بر رنگیزه های فتوسنتزی و پارامترهای بیوشیمیایی گیاه خرفه (Portulaca oleracea) :

سال انتشار : ۱۴۰۱

تعداد صفحات : ۱۳

اشعه ماورا بنفش یک عامل غیرزنده مهم است که می تواند تولید متابولیت های ثانویه، از جمله ترکیبات آنتی اکسیدانی در گیاهان را تحریک کند. تخریب لایه ازن و پیامدهای ناشی از  آن ازجمله تابش مستقیم اشعه ماورای بنفش بر کره زمین و اثرات آن بر گیاهان زراعی و داروئی از جمله مباحثی است که مطالعات بسیار کمی روی آن صورت گرفته است. هدف از این پژوهش تاثیر اشعه ماورا بنفش در سطوح مختلف (UV-C: صفر، ۱۰۰، ۲۰۰، ۳۰۰، ۴۰۰، ۵۰۰، ۶۰۰ و ۷۰۰ نانومتر) روی فعالیت رنگیزه های فتوسنتزی و صفات بیوشیمیایی گیاه خرفه در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار بررسی شد. گیاهان به مدت یک هفته، به صورت یک روز در میان و هر بار به مدت ۳ دقیقه توسط دو لامپ فلورسانس با طول موج ۲۶۰ نانومتر در معرض تابش فرابنفش C (در فاصله ی ۳۰ سانتی متر از منبع نور UV با شدت ۲۷ (وات بر متر مربع) قرار گرفتند. صفات مورد مطالعه در این پژوهش شامل کلروفیل a، کلروفیل b، کلروفیل کل، کاروتنوئید، فنل، فلاونوئید و فعالیت آنتی اکسیدانی بود. نتایج مقایسه میانگین نشان داد که تیمار اشعه ماورا بنفش کلروفیل a، b، کلروفیل کل، کاروتنوئید گیاه خرفه نسبت به شاهدکاهش یافت؛ اما تیمار  اشعه ماورا بنفش گیاه خرفه باعث افزایش معنی دار فنل، فلاونوئید و آنتی اکسیدان نسبت به شاهد شد. تاثیر دوزهای مختلف اشعه ماورا بنفش بر فنل و آنتی اکسیدان گیاه خرفه نشان داد که بیشترین و کمترین UV-C به ترتیب در ۷۰۰ و ۱۰۰ نانومتر بود. به طور خلاصه، اعمال تنش نوری فرابنفش به صورت کنترل شده می تواند یک استراتژی جایگزین جدید برای افزایش بهره وری گیاه دارویی خرفه ارائه دهد. تعدیل نور UV-C در سیستم های کشاورزی ابزاری امیدوارکننده برای افزایش تولید محصولات است.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.