بررسی اثر حلال های مختلف بر استخراج ترکیبات فیتوشیمیایی گیاه دارویی Azadirachta indica A.Juss


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر حلال های مختلف بر استخراج ترکیبات فیتوشیمیایی گیاه دارویی Azadirachta indica A.Juss دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر حلال های مختلف بر استخراج ترکیبات فیتوشیمیایی گیاه دارویی Azadirachta indica A.Juss  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر حلال های مختلف بر استخراج ترکیبات فیتوشیمیایی گیاه دارویی Azadirachta indica A.Juss،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر حلال های مختلف بر استخراج ترکیبات فیتوشیمیایی گیاه دارویی Azadirachta indica A.Juss :

سال انتشار : ۱۴۰۱

تعداد صفحات : ۱۶

گیاه دارویی چریش (A.Juss Azadirachta indica) متعلق به خانواده سنجد تلخ (Meliaceae) با عملکرد موثر در درمان بیماری­های پوستی، هیپوگلیسمی، فشار خون، سرطان و ایدز است. در این تحقیق به منظور بررسی بررسی اثر حلال های مختلف برکمیت و کیفیت خصوصیات فیتوشیمیایی چریش جمع­آوری شده از منطقه باهوکلات در شهرستان چابهار، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در سال ۱۴۰۰ اجرا گردید. عصاره­های اتانولی، متانولی، ان- هگزانی و استونی برگ و میوه چریش به روش خیساندن  سرد تهیه و محتوای فنل کل  به روش معرف فولین- سیوکالتو، فلاونوئید کل به روش رنگ سنجی کلرید آلومینیوم و فعالیت آنتی­اکسیدانی به روش مهار رادیکال­های آزاد دی­فنیل­پیکریل­هیدرازیل (DPPH) اندازه­گیری گردید. نتایج نشان داد که تاثیر نوع اندام، نوع حلال و اثر متقابل آن­ها بر تمام صفات اندازه­گیری­شده معنی­دار بود. در تحقیق حاضر بیشترین میزان فنل کل (۲۲/۴۸ میلی­گرم گالیک اسید/گرم وزن خشک) در عصاره استونی برگ و کمترین میزان (۷۶/۲ میلی­گرم گالیک اسید/گرم وزن خشک) در عصاره هگزانی میوه گزارش گردید. همچنین بیشترین میزان فلاونوئید کل در عصاره استونی میوه و برگ (به ترتیب با مقادیر ۷۱/۴ و ۶۱/۴ میلی­گرم کوئرستین/گرم وزن خشک) و کمترین میزان (۲۲/۳ میلی­گرم کوئرستین/ گرم وزن خشک) در عصاره هگزانی میوه مشاهده گردید. بیشترین فعالیت آنتی­اکسیدانی (۷۷/۹۴ درصد) در عصاره اتانولی برگ سنجش گردید و کمترین فعالیت آنتی­اکسیدانی (۰۲/۱۲ درصد) در عصاره استونی میوه ملاحظه شد. بر اساس نتایج این تحقیق برگ چریش به عنوان منبع مفیدی از ترکیبات فنلی و آنتی­اکسیدان­های طبیعی پیشنهاد می­گردد.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.